Welkom op de Mamaplaats Academy!

Welkom bij de Mamaplaats Academy! Laten we snel beginnen!

Naast het sociale platform Mamaplaats waar moeders (to be) hun verhaal kunnen delen, verbinding kunnen maken, herkenning kunnen vinden en inspiratie op kunnen doen komen wij nu met een academy!

Het idee achter de academy

Het idee is ontstaan omdat wij geloven dat je als moeder met heel veel vraagstukken en uitdagingen te maken krijgt. Neem nou de bevalling, je kijkt hier negen maanden lang naar uit (of tegenop?) en je zit vol vragen. Of je bent zwanger en vraagt je af wat je wel en niet mag eten. Of hoe je op een verantwoorde manier toch door kunt gaan met bewegen. Als de baby er is en je geeft borstvoeding kun je ook voor uitdagingen komen te staan. Of je kindje slaapt niet zo goed als je had gehoopt. Of misschien zit je wel helemaal niet op een roze wolk, maar een grijze. Wat nu? Kortom, er komen hoe dan ook veel vragen naar boven drijven! En daarom leek het ons goed om alle informatie op één plek te verzamelen. Informatie van gespecialiseerde experts die weten waar ze het over hebben.

Hoe werkt het?

Wanneer je op bladeren kiest bovenin de website kom je bij een uitgebreid menu met alle onderwerpen waar cursussen over te vinden zijn. In deze academy bieden wij alle informatie over de cursussen aan, wanneer je daadwerkelijk de cursus wilt volgen wordt je doorverwezen naar de website van de cursusmaker. We bieden zowel gratis als betaalde cursussen, maar doen altijd een kwaliteitscheck om te garanderen dat de content voldoet aan een hoge standaard.

Na het volgen van een curus

Heb je een cursus gevolgd? Laat dan even een review achter zodat anderen kunnen zien hoe jij deze cursus hebt ervaren. Zo helpen we elkaar aan waardevolle content.

Ik bied ook een cursus aan!

Wil jij ook in deze academy staan met jouw cursus? Stuur dan een mail naar info@mamaplaats.nl en vertel ons wat jij aanbiedt op jouw website. Wanneer de kwaliteit voldoet aan de eisen zullen we je opnemen in deze opleidingsomgeving!

7 april 2020

0 Reacties op "Welkom op de Mamaplaats Academy!"

Geef een reactie op dit artikel

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos