0.1 – Welkom bij Soofos

 

Welkom bij de online cursus: Hoe maak ik een cursus?

Wij hebben deze cursus ontwikkeld om jou als toekomstige instructeur te laten zien wat het inhoudt om een online cursus op Soofos te hebben en hoe je er zelf (gemakkelijk) een aanmaakt.

Voordat je begint aan de cursus willen we je graag iets meer vertellen over ons verhaal. Zo krijg je een goed beeld van ons en wat onze visie op online leren is.
 

Wat is Soofos?

Welkom op Soofos, de online cursus marktplaats van Nederland. Hier kan iedereen online cursussen, workshops en trainingen maken, verkopen en volgen. Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit een combinatie van video’s, teksten en opdrachten. Ondertussen groeit het aanbod stevig en is er al een wirwar aan verschillende cursussen beschikbaar bijvoorbeeld, hoe leef je gezonder? Hoe moet je Photoshoppen? maar ook cursussen die je leren hoe je een website bouwen of hoe je met Excel omgaat.
 

Filosofie

Aan de basis van Soofos staan twee zeer leergierige jonge ondernemers met een brede horizon aan interesses. Dit zorgt er voor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis. Er is ook ongelofelijk veel kennis in de wereld, helaas is het vinden van de juiste kennis moeilijk. En van de kennis die je wel kunt vinden is de betrouwbaarheid vaak lastig te controleren.

Daar gaan wij verandering in brengen! Soofos is de plek waar jij jouw kennis kan delen en alles op een flexibele manier kan leren. Geheel online en waar en wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van de oprichters Anton en Joris zet het team zich dagelijks in om kennisdeling te stimuleren. Zo gaan wij er voor zorgen dat jij alles kan leren, waar en wanneer je dat wil.
 

Onze missie:
Dat iedereen alles kan leren, waar en waneer zij dat willen

 

Om deze missie te bereiken hebben we een groot en divers aanbod van cursussen nodig. Om dit te realiseren hebben wij jou nodig! Om jou daarbij te helpen delen wij al onze kennis over het maken van een cursus GRATIS met jou in deze cursus. Maak je geen zorgen. Je hebt hierna geen verplichtingen en zit nergens aan vast. Je zult waarschijnlijk na het volgen van deze cursus enthousiast zijn over het maken van een eigen cursus, en wij vinden het top als je deze bij ons wilt plaatsen.

Heb je vragen over deze cursus of het plaatsen van jouw eigen cursus? Neem dan contact met ons op door te mailen naar leren@soofos.nl. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met jouw contactpersoon.

 

Succes en veel plezier bij het volgen van deze cursus!

 

Joris

Co-Founder en “Instructeur” op Soofos.

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos