0.2 – Voordelen van een Online Cursus op Soofos

 

Waarom instructeur worden op Soofos?

Beschik jij over veel kennis? En heb je dit altijd al willen delen met anderen? Maar weet je niet zo goed hoe en waar je kan beginnen? Dan ben je op het juiste adres. Op Soofos kun je gemakkelijk en gratis zelf een online cursus aanmaken (bestaande uit video’s, teksten en opdrachten). Als je cursus af is kun je deze verkopen op onze marktplaats tegen een prijs die jij zelf wil. Vind jij zelf cursisten voor je cursus dan houdt je zelf maar liefst 96% van de verkooprijs!
 
Heb je al een online cursus?
Heb je al een online cursus maar wil je graag een groter publiek bereiken? Ook al bestaande online cursussen zijn meer dan welkom op ons platform. Wij kunnen je zelf assisteren met het overzetten en plaatsen van de cursus. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

 

Voordelen

Hieronder heb ik de meest intressante voordelen voor jou op een rijtje gezet. Wil je alles rustig doornemen? Kijk dan even op onze word instructeur pagina of download het informatie document.

 

1. Volledige controle over jouw materialen

Ook verzorgen wij het platform waar jij de cursus kan plaatsen. Je kan het platform gebruiken als jouw persoonlijke systeem waarin je je klanten beheert. Ook bieden wij de mogelijkheid om online cursussen volledig bij ons onder te brengen. Dit kan door het uploaden van je cursus. Je blijft altijd eigenaar van de cursus en materialen

Het uploaden van video’s gebeurt naar onze beveiligde server die speciaal gericht is op videohosting. Jij blijft de eigenaar van de video. Alle auteursrechten en gebruiksrechten liggen dus bij jou. Het enige wat wij doen is het leveren van de technische mogelijkheden en het verspreiden van de cursus onder geintresseerden.

 

2. Geen technische kennis? Geen probleem!

Ook hoef je zelf geen website meer te onderhouden met een uitgebreid achterliggend systeem. Zonder veel technische kennis kun jij toch jouw eigen cursus produceren, plaatsen en verkopen. Door simpel de stappen door te lopen kom je al een heel eind. Je hoeft geen eigen “Learning Management Systeem” te combineren met jouw “Customer Relationship Management”. Wij doen dit allemaal voor jou, en doen dit volledig gratis!

 

3. Unieke marketing

Naast het gemak van het platform en de mogelijkheid om jouw eigen klanten te vinden, helpen wij ook met het vinden van nieuwe klanten. Wij hebben meerdere marketingcampagnes lopen, waar jij ook de vruchten van kan plukken. Zo hebben wij een uitgebreide mailing waarin wij nieuwe cursussen in opnemen. Daarnaast lopen er een aantal on- en offline campagnes gericht op Soofos en haar bekendheid. Al met al lever dit een hoop extra potentiele cursisten op.

Naast campagnes gericht op Soofos kunnen wij ook samen met jou gerichte marketingacties voor jouw cursus opzetten. Wij zetten graag ons netwerk in om jouw cursus meer bekendheid te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden en kansen die dat met zich meebrengt! We denken graag met je mee en helpen jou bij het vinden van zoveel mogelijk nieuwe cursisten.

 

4. Je eigen klanten? Je eigen inkomsten!

Als jouw cursus via ons platform verkocht houden we 40% commissie (ex BTW) in op de verkoopprijs. Echt als jij jouw eigen klanten aanbrengt, rekenen we alleen transactiekosten a 4% (ex BTW). Gebruik bijvoorbeeld facebook, LinkedIn, twitter etc. om jouw eigen klanten te vinden. Je krijgt van ons een persoonlijke link waarmee je je eigen klanten kan vinden! Later in de cursus zal ik je meer vertellen over hoe je het meeste uit deze promotie haalt!

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
© 2022 FamilyBlend - Powered by Maatos