Deze cursus, ontwikkeld en gegeven door verloskundige Doete, is een combinatie van verloskundige kennis, ervaring en een vleugje hypnobirthing. Speciaal voor jou én je partner.
Vertrouwen, positiviteit en samenwerking staan hierin centraal. Geen ‘geitenwollensokken- of pufcursus’ dus, maar juist een heel praktische, leuke en volledige voorbereiding op de geboorte. Voor een bevalling thuis of in het ziekenhuis.

Een zwangerschap verandert je leven. Angst voor wat er komen gaat, is heel normaal. Deze zwangerschapscursus leert je vertrouwen op je intuïtie, geeft je vertrouwen in de geboorte en de weg ernaartoe, zodat jij en je partner straks goed voorbereid zijn.

Inhoud zwangerschapscursus:

– 7 basis lessen met meer dan 15 professionele video’s
– live (online) masterclasses
– online spreekuren voor al je verloskundige vragen
– door verloskundige Doete
– volledige cursusboek
– werkboeken voor meer verdieping
– audio bestanden
– alles bekijken in je eigen tijd, waar je maar wilt
– volledige vergoeding mogelijk via aanvullende verzekering
– 9 maanden onbeperkte toegang

Speciale aanbieding!
Via de Mamaplaats Academy krijg je 10% korting met de code mamaplaats10. Vul deze code in op de website van Doete Reitsma.

Over de Instructeur

Profielfoto

Doete Reitsma

Sinds 2012 is Doete verloskundige en gespecialiseerd in een ontspannen zwangerschap. Dubbel Zen werd in 2015 opgericht voor meer aandacht voor een ontspannen zwangerschap. Tijdens haar werk als verloskundige zag Doete dat er meer mogelijkheden bestonden voor een positieve en goede voorbereiding op de geboorte. Daarom volgde ze een opleiding hypnobirthing en ontwikkelde ze haar eigen zwangerschapscursus, voor meer ontspanning tijdens de zwangerschap en een goede voorbereiding op de geboorte. Met haar kennis en ervaring als verloskundige én de ontspanningsmogelijkheden van hypnobirthing. Geen typische ‘geitenwollensokken- of pufcursus’, maar een leuke en praktische voorbereiding op de geboorte, voor jou en je partner. "Als verloskundige geloof ik niet in pijnloos bevallen, maar wel in een positieve geboorte ervaring, wanneer jij je samen met je partner voorbereidt op de geboorte."

Bekijk meer cursussen van Doete Reitsma →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos