Vol zelfvertrouwen moederschap en werk combineren? Dat kan!
Je zwangerschapsverlof loopt ten einde of je bent alweer vol enthousiasme gestart met je werk. Veel moeders vinden het fijn om weer terug te zijn in hun oude werkende leven, maar moeten elke ochtend wel even slikken als ze hun kleine achterlaten in de zorgzame handen van iemand anders.

Hoe gaat je werk er nu uit zien? Hoe combineer je de rol als moeder met die van professionele collega? Hoe hou je de verschillende ballen in de lucht? Hoe geniet je net zoveel van het moederschap als van je werk?

De online cursus ‘Zachte Landing’ van Mom Inc. gaat je helpen de antwoorden op die vragen te vinden. Speciaal voor moeders met kinderen tussen 0 en 2 jaar. Tijdens deze introductie in je nieuwe leven als werkende moeder, ontdek je hoe jij moederschap en werk wil combineren en welke eerste stappen je kunt zetten om beiden met een glimlach te doen.

Helemaal niet raar declareer de bon in bij je werkgever, gelijk een goede aanleiding om over je terugkeer te praten.

Over de Instructeur

Profielfoto

Mom Inc.

Mom Inc. is ontstaan vanuit onze eigen behoefte als zelfstandig ondernemende moeders. De impact van het moeder worden en onze eigen (voor)oordelen over het moederschap zorgden dat we geen ruimte namen om eens goed te kijken hoe we het zelf wilden. Dus probeerden we onze werkopdrachten af te krijgen in de verloren uurtjes of zaten we met lekkende borsten in een werkoverleg omdat we niet durfden te kolven. Totdat we de koppen bij elkaar staken. Dat kan en moet anders! En daar zag Mom Inc. het levenslicht. Het is de missie van Mom Inc. om vrouwen die terugkeren op de werkvloer de aandacht te geven die ze nodig hebben om op een gezonde manier aan het werk te gaan en te blijven. Dit doen we door samen met werkgevers aandacht te creëren voor de terugkeer na het verlof en een oudervriendelijke werkomgeving

Bekijk meer cursussen van Mom Inc. →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos