Word je kind al boos als je alleen al zegt dat het tijd is om de schoenen aan te doen? Of eindigt de school/opvangdag standaard met een driftbui die de hele weg naar huis duurt? Soms voel je het al bij het opstaan: de spanning zit al hoog en ook al probeer je de rust en te bewaren, het lijkt wel of die boosheids-explosie er nu eenmaal uit moet. Je probeert dan dus wel om je kind te helpen die boze bui te voorkomen, je loopt of eieren of probeert het je kind naar de zin te maken, maar het lijkt wel of wat je ook zegt, je niets goed kan doen. Daardoor kan je je machteloos en onzeker gaan voelen, of heb je zelfs soms het gevoel dat je tekort schiet als moeder. Of in elk geval niet het gezinsleven hebt, zoals je dat diep in je hart zou willen. Je voelt steeds vaker dat het moederschap er niet zo uit ziet als je van tevoren gedacht had.

Ik begrijp precies hoe je je voelt. Ik weet uit eigen ervaring hoe frustrerend deze situatie kan zijn. Ik weet ook dat het niet ‘vanzelf’ beter gaat. Dat een klein beetje hulp, een duwtje in de goede richting echt een groot verschil kan maken. Inmiddels hebben wij helemaal onze draai gevonden en geen last meer van het pittig temperament van onze jongste.

Ik wil je met alle liefde, en met al de kennis die ik in diverse opleidingen heb opgedaan en mijn (persoonlijke) ervaring helpen hierbij. In de 2 uur durende workshop leer je:

  • Omgaan met het pittig temperament en de boosheid van mijn kind
  • Hoe je de boze buien de baas wordt?
  • Wat je boze, temperamentvolle kind nodig heeft

Over de Instructeur

Profielfoto

Pentakel Opvoedcoaching

Door ouders te helpen de verbinding met hun kind terug te vinden en/of te versterken, draag ik mijn steentje bij aan de liefdevolle verbinding in gezinnen én aan een liefdevollere wereld. Elke verandering begint immers in het klein, en alle kleine beetjes samen maken een grote verandering mogelijk.

Bekijk meer cursussen van Pentakel Opvoedcoaching →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos