Voeding en leefstijl hebben veel invloed op hormoonbalans en dat is iets wat veel vrouwen niet weten. Daar breng ik graag verandering in.

Na een burn-out worstelde ik zelf lange tijd met hormonale klachten. Stemmingswisselingen, beginnende schildklierklachten, buikklachten en hevige menstruaties. Ook na mijn zwangerschap duurde het lang voor ik terug in balans was. Van eerst heel veel afvallen naar daarna opeens weer aankomen, gewrichtspijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

Door het volgen van diverse opleidingen en het coachen van heel veel vrouwen, ontdekte ik een aantal sleutels die er voor zorgen dat jij grip kunt krijgen op jouw hormonen en daarmee allerlei klachten kunt verminderen. Al mijn kennis, ervaring en inzichten heb ik samengevat in mijn eigen hormoonbalans methode, gebaseerd op 3 pijlers:

1) Voeding

2) Leefstijl

3) Zelfliefde

Tijdens deze webinar leg ik de basis uit van deze 3 pijlers en geef ik allerlei praktische tips om direct zelf mee aan de slag te gaan.

Over de Instructeur

Profielfoto

Miss Hormones

Ik ben Martine Ridderhof, 31 jaar en mama van Jason (1). Samen met mijn man Jeroen en hond Jessi woon ik in het mooie Zeeland. Sinds 2014 ben ik zelfstandig diëtist en vanaf 2019 ook hormooncoach. Na mijn burn-out bleef ik zelf lang met allerlei vage klachten lopen en ook na mijn zwangerschap was ik helemaal uit balans. Pas toen ik me ging verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en aan de slag ging met andere voeding, een gezondere leefstijl en werken aan meer zelfliefde, kwam ik terug in balans. Dat gun ik jou ook! Als hormooncoach kan ik doen wat ik het allerliefste doe: mijn kennis en ervaring op een creatieve manier delen om daarmee andere moeders (to be) te helpen naar een gezonder, slanker én gelukkiger leven. Op social media en op mijn account op Mamaplaats deel ik regelmatig tips en informatie over voeding, hormonen, balans en zelfliefde. Ook neem ik je mee in een kijkje in mijn leven als vrouw, moeder en ondernemer.

Bekijk meer cursussen van Miss Hormones →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos