De cursus ‘Vertrouwen in de bevalling’ is speciaal voor vrouwen die meer vertrouwen willen in hun bevalling. Er zijn veel vrouwen die angst ervaren tijdens hun zwangerschap of zelfs bang zijn om (nog een keer) zwanger te worden vanwege de bevalling. Dat is niet gek als je bedenkt dat één op de tien vrouwen hun bevalling als traumatisch ervaren. Dit zou niet moeten hoeven!

Samen met andere vrouwen gaan we aan de slag om angst voor de bevalling te veranderen in vertrouwen. Door deze cursus te volgen zal je jouw bevalling vol vertrouwen in gaan en niet (meer) behoren tot het groepje van 10%!

 

Tijdens deze cursus…

✅ Ontdek je wat jij kunt doen om weer vertrouwen te krijgen in jouw lijf.
✅ Leer je hoe je controle krijgt over jouw angst.
✅ Ontdek je welke verborgen overtuigingen jou in de weg zitten om een positieve bevalling te realiseren.            Hoe die te veranderen en welke overtuiging en houding jou wel gaan helpen.
✅ Leer je wat jij nodig hebt om een (volgende) bevalling met vertrouwen in te gaan.
✅ Ontdek je welke kennis en vaardigheden jij nog niet hebt, maar heel belangrijk zijn voor een positieve bevallingservaring.
✅ Ontdek je waar jij mee aan de slag wilt voor jouw (volgende) bevalling, zodat jij de regie over de bevalling krijgt en houdt.

Ik verklap je nu al: het is niet nog meer loslaten, niet nog beter ontspannen!

 

Aan het eind van de cursus…

✅ heb je ervaren hoe belangrijk het is om elkaar in een veilige online omgeving te ondersteunen en te versterken
✅ heb je geleerd samen op een positieve manier te praten over bevallingen.
✅ zal je met meer vertrouwen jouw bevalling tegemoet gaan!

 

Praktische informatie

  • Deze cursus loopt van 22 februari tot zaterdag 21 maart 2021.
  • Is online en in je eigen tijd te volgen.
  • Verdere details ontvang je na aanmelding per mail

Werken aan vertrouwen in de bevalling? Schrijf je gratis in door te klikken op de button ‘ga naar cursus’ !

Zou het niet fijn zijn als anderen ook meer vertrouwen krijgen in de bevalling? Denk je nu aan een vriendin, familielid, collega die ook haar angst voor de bevalling wil veranderen in vertrouwen? Die meer controle wil over de bevalling? Stuur deze cursus aan haar door om zo samen te starten met het verwerven van meer vertrouwen in de bevalling!

Over de Instructeur

Profielfoto

Tirza Van de Visch

Tirza bereidt zwangere vrouwen en hun partners voor op de bevalling, zodat ze een fijne en veilige natuurlijke bevalling hebben, met zo min mogelijk complicaties voor henzelf en hun baby. Tirza verdiept zich al 8 jaar in hoe bevallingen op een natuurlijke en vrouwvriendelijke manier beter kunnen. Zo adviseert zij vrouwen die in andere landen noodgedwongen zonder medische begeleiding bevallen en leert zij van hun ervaringen. De aanleiding waren haar eigen traumatische bevallingen. Daarnaast heeft zij gewerkt als projectleider voor een reïntegratie programma voor getraumatiseerde mensen, als jurist, als coördinator bij een alarmcentrale en als trainer communicatie vaardigheden. In 2019 heeft zij een internationale speech-wedstrijd gewonnen. Al deze kennis en ervaring zet zij nu in om zwangere vrouwen en hun partners te helpen zich echt voor te bereiden op de bevalling met onafhankelijk advies. Hierdoor realiseren zij wel die fijne en veilige bevalling. Met als resultaat: echt genieten van die bijzondere eerste weken van je baby. En elke verjaardag van je kind met plezier terugdenken aan die fijne en bijzondere bevalling.

Bekijk meer cursussen van Tirza Van de Visch →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos