Wel eens het gevoel gehad dat je in het verkeerde leven leeft?

Ik wel. Kijkend naar andere mensen die in mijn hoofd ‘veel verder’ waren dan ik. Die dingen bereikten die ik helemaal niet kon krijgen. Een bloeiend bedrijf. Een fijn huis. Leuke vrienden.

Maar ik had geen idee hoe ik dat kon bereiken. “Dat zal wel niet voor me zijn weggelegd”.

Herkenbaar?

 • Je loopt met je ziel onder je arm en weet even niet hoe je eruit komt.
 • Je kijkt jaloers toe hoe anderen wel heel goed schijnen te weten wat ze willen en dat ook nog eens bereiken.
 • Je neemt je zo vaak voor om nu eens écht je leven anders aan te pakken… maar doet het telkens niet
 • Je wilt naar een volgend niveau in je leven, maar weet niet hoe.
Maar, het kan ook anders!
Het duurde 10 jaar aan zelfontwikkelingscursussen, boeken, seminars, coaching, voordat ik snapte HOE anderen dat deden. Dat er formules zijn om je gelukkig en doelgericht te maken. Oefeningen die je kunt doen.

Sommigen noemen het manifesteren. Sommigen noemen het doelgericht werken. Ik houd van de mix: zowel spiritueel/zweverig als extreem concreet en to-the-point.

Ik heb al mijn hoogtepunten en beste inzichten over doelen stellen en ze behalen in deze cursus gestopt.

null

 • De bedoeling is dat je met deze cursus me-tijd voor jezelf koopt: iets wat we vaak veel te weinig doen. Ik hoop dat je je opkrult op de bank of lekker buiten, en dan de oefeningen doet. De meditaties luistert. Naar binnen keert.
 • Heel veel nadenken over je leven, patronen, je afgelopen jaar en de doelen en dromen die je wilt bereiken. Ik heb meer dan 15 oefeningen in het werkboek. Als je niet sterk bent in visualiseren geef ik je daar tips en meditaties voor.
 • Een ijzersterk verlangen, idee en doel voor de toekomst neerzetten. Het jaar waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. Ik wil je leren hoe je het met flow kunt doen, in plaats van met trekken en moeite.
 • Het is geen cursus efficiënt en effectief je doelen bereiken en je dagen indelen. Daar heb ik een andere cursus voor: #productiviteitonfleek (ook te koop).
 • Dit is een cursus over doelen FORMULEREN. Nadenken over wat je wilt met je leven. Dingen loslaten die je niet meer dienen.
 • Je gaat geen schema’s maken. Een klein lijstje met actiepunten en to do’s zit er zeker wel in, maar in mijn beleving is doelen stellen véél zachter en intuïtiever dan dat je in je agenda noteert dat je voortaan elke dag twee uur gaat hardlopen zodat je over x aantal weken ‘fit’ bent. Mijn benadering is heel anders.

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

Je verleden heb je liefdevol bedankt en losgelaten

Je hebt in de cursus afscheid genomen van de ‘oude’ versie van jezelf: banden en patronen ben je gaan doorbreken die je niet meer dienden.

Je hebt je doelen helder voor het leven wat je wél wil

Je hebt je leven op allerlei thema’s en gebieden onderzocht en nieuwe doelen gemaakt die bij je passen. Je snapt hoe je die kunt manifesteren.

Je leeft niet meer voor later, maar bent NU gelukkig

Je hebt doelen gemaakt die je al in het hier en nu kunt volhouden. Doelen maken is niet meer hetzelfde.

Over de Instructeur

Profielfoto

Celine Charlotte

Ik ben ondernemer, influencer en maak veel online content over zelfontwikkeling en het runnen van een bedrijf. ​ Ik vertrouw op mijn intuïtie en mix dat met slimme bedrijfsstrategieën. En dat deel ik elke dag met zo'n 30K andere ondernemers. Gratis op social media, en betaald in mijn online cursussen.

Bekijk meer cursussen van Celine Charlotte →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos