Typen
Kinderen leren thuis zelfstandig blind typen. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied jouw kind ook deze voorsprong!

Nu nóg leuker leren typen
De Typecursus is spectaculair vernieuwd! De Super Spy School; de online leeromgeving van de typecursus, is nu nog avontuurlijker. Je kind kan zelf virtueel de school ontdekken, bezoekt de typelessen, vaart met een speedboot en beleeft het avontuur echt als onderdeel in het verhaal.

Gamend leren = beter leren
Onderzoek bewijst dat ‘gamend-leren’ voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De games zorgen voor afwisseling, uitdaging en motivatie. De Typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Kinderen leren spelenderwijs, in hun eigen tempo en zelfstandig. Door regelmatig kort te oefenen met onder meer de games, vinden ze na enkele weken automatisch alle letters blind. Zit het typen eenmaal ‘in de vingers’, dan heeft je kind een vaardigheid voor het leven opgedaan.

– De online leeromgeving is een virtuele spionnenschool
– Afwisseling en motivatie door een spannend avontuur
– Spelenderwijs leren met typegames
– Extra oefenen voor extra veel punten

Zelfstandig oefenen, met begeleiding
Door de praktische opbouw en motiverende verhaallijn is deze cursus Typen volledig zelfstandig te volgen. Maar je kind staat er zeker niet alleen voor! De figuren uit het verhaal nemen je kind mee op avontuur, een cursist-volgsysteem houdt de vorderingen bij en zorgt waar nodig voor extra aandacht voor bepaalde letters. En als ouder blijf je ook steeds op de hoogte en kun je zo je kind helpen, als je wilt.

– In 20 weken leren typen
– Een spionnenpakket bij de start van de cursus
– Oefeningen aangepast aan individuele vaardigheid
– Steeds op de hoogte van de vorderingen

Gegarandeerd een diploma
Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer je kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt je kind dan ook gegarandeerd een typediploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn! Geef het diploma een mooi plekje aan de muur. Lees meer over de diplomagarantie.

De best beoordeelde typecursus van Nederland
LOI Kidzz profiteert van de ruim 95 jaar ervaring van de LOI. De Typecursus is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Al meer dan 100.000 kinderen hebben online leren typen met LOI Kidzz! De Typecursus wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8. De hoogste waardering van Nederland!

Over de Instructeur

Profielfoto

LOI Kidzz

LOI Kidzz - opgericht in 2005 en onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen - wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de basis die al geboden wordt op school. LOI Kidzz wil niet de plaats innemen van de school, maar een toevoeging zijn wanneer ouders en kinderen daaraan behoefte hebben. De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt, zijn zó leuk, dat leren als vanzelf gaat!

Bekijk meer cursussen van LOI Kidzz →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos