Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor een babyshower? De workshop baby- en kindergebaren van Gebaar voor Elkaar leent zich hier uitstekend voor!

In een korte workshop van 75 minuten nemen we jullie mee in de baby- en kindergebarenmethode. Er zal een wereld voor jullie opengaan! We oefenen natuurlijk een aantal basisgebaren die na de geboorte gelijk ingezet kunnen worden. Een gezellige en leerzame workshop!

Over de Instructeur

Profielfoto

Gebaar voor elkaar

Hoi! Wij zijn Lisa (links) en Irma (rechts) en niets interesseert ons zó als de spraakontwikkeling van het kind. Dat is maar goed ook, want we zijn beiden logopedisten van beroep. Baby- en kindergebaren Omdat wij al jaren werken met kinderen van drie tot vijf jaar die een vermoedelijke spraaktaalontwikkelingsstoornis hebben, ondervinden we aan den lijve de ongelooflijk positieve impact van babygebaren en kindergebaren. Tot op de dag van vandaag zijn wij positief onder de indruk van de resultaten hiervan. Irma: “En ook bij mijn eigen kinderen heb ik, moeder van twee, de voordelen van babygebaren mogen ondervinden. Het vroegtijdig kunnen communiceren met een kind is veel waard, vind ik, en juist dáárom ben ik, samen met Lisa, Gebaar voor Elkaar begonnen.” Gebaar voor Elkaar Omdat wij niet konden ontsnappen aan de voordelen die babygebaren en kindergebaren kunnen bieden, besloten wij dat het tijd was voor actie. Hier moest elke ouder/verzorger van profiteren, vonden wij! Het lijkt misschien een ver-van-je-bedshow, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Bovendien brengt het gebruik van gebaren ontzettend veel voordelen met zich mee. Met Gebaar voor Elkaar maken wij, door middel van workshops en cursussen voor ouders/verzorgers en professionals, het leren én toepassen van baby- en kindergebaren in het dagelijks leven toegankelijk. Onze missie? Zoveel mogelijk ouders, verzorgers en professionals informeren over de verbazingwekkende en positieve effecten van de baby- en kindergebarenmethode, en het toegankelijk maken van de methode voor iedereen die met baby’s en kinderen te maken heeft en babygebaren en kindergebaren wilt leren!

Bekijk meer cursussen van Gebaar voor elkaar →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos