In de cursus vind je een mooie balans tussen theorie en praktische toepassingen aan de hand van 50+ praktische video’s. Hierin leer jij als ouder de fijne kneepjes van alle aspecten van slaap voor jouw kleine. The Sleep Dojo cursus maakt zelfstandig leren slapen leuk en begrijpbaar! In 2021 worden nog eens 100+ videos toegevoegd aan het platform!

Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze trainingen altijd en overal bekijken.

In onze community kun je vragen stellen aan onze slaapcoaches en andere leden, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent of tegenaan loopt.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het creëren van vriendschappen. Binnen het platform vind je ook leuke praatgroepen voor Numsy members die zich in verschillende levensfasen bevinden.

Klaar om eindelijk de stap te nemen? Probeer 14 dagen gratis! Daarna betaal je €17,95 p/m. Voor de Mamaplaats Academy is er een doorlopende kortingscode van 20% die geldig blijft zolang je lid blijft! Code: Mama20

Over de Instructeur

Profielfoto

Numsy Official

Onze missie is pas geslaagd als we miljoenen mensen hebben geholpen aan een betere nachtrust! We begonnen onze strijd tegen slaapproblemen in 2019 door het ontwikkelen van de eerste geavanceerde white noise apparaten in Nederland. Anno nu worden onze populaire apparaatjes continue geoptimaliseerd. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. En met succes, want we hebben al duizenden mensen geholpen en dat worden er elke dag meer. Maar alleen white noise apparaatjes ontwikkelen was in onze ogen niet genoeg. We wilden jullie meer bieden en zijn daarbij ‘all the way’ gegaan. All the way in de zin van dat we jullie nu alles kunnen bieden om je kennis en kunde omtrent slapen tot het allerhoogste niveau te tillen. Of het nu gaat om jouw eigen slaap of die van je kinderen: wij hebben werkelijk alle antwoorden en als je ze niet kunt vinden in één van onze blogs, dan weet de slaapcoach het wel of kun je tips vragen aan andere (ervaren) ouders.

Bekijk meer cursussen van Numsy Official →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos