Ontdek jij ook dat wanneer je door iemand zijn instagram foto’s heen scrollt, dat de foto die je gaat bekijken er eentje is waar je iemand zijn gezicht op ziet? Juist, je wilt even weten wie de persoon is achter dit merk.

Jij weet vast ook dat het belangrijk is om meer van jezelf te laten zien online! Naja je weet het. Maar waar haal je de content vandaan? Je hebt toch helemaal geen goede foto’s van jezelf? Moet je dan een fotograaf inhuren? Ja, kan. Maar guess what vriendin. Je hebt als het goed is 24/7 een telefoon bij je. En nog een nieuwtje: daar zit een camera op. Die best goed is tegenwoordig. Dus content maken is eigenlijk een eitje. Zeker als jij deze cursus hebt gevolgd.

Hierin leer je, hoe je met licht omgaat, compositie en de functies op je telefoon. Daarnaast geef ik je een training over instagram en het belang van online zichtbaarheid en hoe jij hiervan een eitje maakt. Voor de producteigenaren, zit er ook een module in hoe je kleding of andere producten het beste vastlegt.

Over de Instructeur

Profielfoto

Marilyn Bartman

Ik ben Marilyn, 35 jaar en zelfstandig ondernemer. Sta mega positief in het leven en woon samen met mijn man en twee kindjes in Amsterdam. Hier wonen wij met veel plezier en geluk. Zelf ben ik trouwens ook echt wel een stadsmens, dus vind het er heerlijk. Toch vluchten wij ook regelmatig eventjes die stad uit. Weg uit de drukte, naar ons eigen ‘buitenhuis’. Een stacaravan op een prachtig park in Bakkum, midden in de natuur! Heerlijk om er ook te fotograferen. Hier doe ik dansjes met m’n kids, drink ik wijntjes met fijne mensen om me heen en leg ik de mooiste herinneringen vast op beeld.

Bekijk meer cursussen van Marilyn Bartman →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos