Als een kind wordt geboren, wordt ook een moeder geboren. Je lichaam draagt en baart een kind – en misschien heb je voor het eerst kennis gemaakt met een enorme oerkracht in jezelf. Je prioriteiten veranderen, je relatie verandert, je sociale contacten, je planning, je dagindeling, je zorgen en angsten – alles lijkt opeens anders.

Misschien voelt het alsof je een deurtje hebt geopend in jezelf – naar een nieuwe wereld, die er altijd al was maar die je pas nu ziet en kunt ontdekken.

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

👉 Je bent op zoek naar meer balans tussen werk/gezin/social life/me-time

👉  Je hebt soms het gevoel alsof je jezelf kwijtraakt in al je taken en rollen

👉  Je verlangt naar meer self-care maar voelt je er ook vaak schuldig over

👉  Het moederschap valt je soms tegen en je merkt dat je steeds weer tegen dezelfde uitdagingen aanloopt

👉 Je voelt je onrustig en soms ook moe en energieloos

👉 Je wilt graag meer kunnen genieten van het moederschap en meer plezier ervaren

Het moederschap daagt je uit om weer op zoek te gaan naar jezelf, te verbinden en te groeien tot de mooiste versie van jezelf. Ga jij de uitdaging aan?

SEASONS OF MOTHERHOOD

In het Seasons of Motherhood Online Programma begeleid ik je -samen met inspirerende experts- door alle essentiële levensthema’s en neem ik je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf. Je leert hoe je prioriteiten kunt stellen, makkelijker om hulp durft te vragen en je versterkt de verbinding met jezelf waardoor jouw zelfvertrouwen en zelfliefde groeien. Ik laat je ook zien hoe je door korte ontspanningsmomenten beter voor jezelf en je gezin kunt zorgen en zo weer volop van het moederschap kunt genieten – zonder jezelf weg te cijferen.

Tijdens talks, workshops, meditatie’s en oefeningen doe je waardevolle inzichten op, die je op jouw manier en tempo, stap voor stap kunt implementeren – om zo jouw ideale leven te kunnen creëren.

HET PROGRAMMA IS IETS VOOR JOU ALS JE…

💛 Ontspanning, self-care en persoonlijke ontwikkeling wilt combineren

💛 Op zoek bent naar meer balans en zingeving in je dagelijkse leven

💛 De verbinding met jezelf, je partner, je kinderen en je omgeving wilt versterken

💛 Bewust wilt genieten van het moederschap

💛 Meer zelfliefde en zelfvertrouwen wilt ervaren

💛 Wilt leven vanuit je diepste kern

Ook erbij zijn of meer lezen over Seasons of Motherhood? Klik dan op de button ‘naar cursus’!

De cursus bestaat uit verschillende pakketten, van thema cirkels tot meditaties en coaching. Het ene pakket nog waardevoller dan het andere. De pakketprijzen variëren van €33 tot €444. Doormiddel van één klik op de button kom je achter het pakket wat het beste bij jou past!

Over de Instructeur

Profielfoto

Evi Dekker-Weger

Ik ben Evi Dekker-Weger, Nieuwe Mama's Coach en mama van twee jongens (2014 en 2017). Met Nieuwe Mama’s wil ik je steunen bij het vinden en volgen van je eigen weg in het moederschap en je erbij helpen om op je moederinstinct, je intuïtie, de oerkracht in jezelf te leren vertrouwen. Ik wil je inspireren, om je nieuwe ‘mama-zelf’ te leren kennen, de veranderingen toe te laten, te kijken naar wat het voor jou betekent moeder te zijn en dat wat er is – met alles wat er nu bij je hoort en alles wat je nog graag los wilt laten – te omarmen. Dit doe ik door het vertellen van eerlijke verhalen over het moederschap, door het delen van inspiratie, tips, meditaties, het geven van workshops (online en offline) en persoonlijke begeleiding. Ik wil je graag alle aspecten van het moederschap, alles waarmee we als moeders geconfronteerd kunnen worden, alles wat op ons af kan komen en ons leven helemaal op zijn kop kan zetten zo eerlijk mogelijk vertellen en zo taboes rond het moederschap doorbreken.

Bekijk meer cursussen van Evi Dekker-Weger →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos