Je bent al lange tijd op weg om je kinderwens te verwezenlijken. Maand in maand uit, jaar in jaar uit. Keer op keer met teleurstelling als gevolg. Je bent gefrustreerd en ten einde raad. Je hebt de stap naar het ziekenhuis misschien al gemaakt, medicatie geprobeerd om je vruchtbaarheid kunstmatig te verbeteren, onpersoonlijke gesprekken gevoerd met een gynaecoloog of het stempel onverklaarbaar onvruchtbaar gekregen. Je bent moe, ervaart stress van al het gedoe, bent het vertrouwen in je lichaam kwijt en je weet niet of jouw kinderwens ooit wel werkelijkheid zal worden.

Wat als ik je vertel dat ook jouw kinderwens werkelijkheid kan worden? In drie maanden help ik je om je vruchtbaarheid te verbeteren, zodat jij van jouw kinderwens een kind in je armen kunt maken. Er komt geen ziekenhuis, arts of medicatie aan te pas. Je krijgt persoonlijke aandacht van mij tijdens het hele traject en we gaan op zoek naar de oorzaak waarom het nog niet gelukt is om jouw kinderwens te vervullen. Er is altijd een oorzaak, ook bij onverklaarbare onvruchtbaarheid.

Een holistisch coachingstraject
Tijdens het traject kijk ik naar jou als geheel. Niet alleen naar vruchtbaarheid. Vruchtbaarheid ontstaat wanneer alle systemen in jouw lijf goed hun werk doen en er een fijne samenwerking is tussen body, mind en spirit. Door de balans te herstellen, verhoogt je vruchtbaarheid en kun jij jouw kinderwens werkelijkheid laten worden. Rhea bestaat uit zes coach calls, tien yin yogalessen en een privé stiltewandeling.

  • Coach calls: De coach calls kunnen video calls zijn of afspraken in de studio. Tijdens de eerste coach call achterhalen we de oorzaak. In de opvolgende coach calls staat elke keer een ander thema centraal dat van invloed is op jouw vruchtbaarheid. Mindset, ontspanning, slaap, voeding en beweging bijvoorbeeld. Ik geef je inzicht op welke manier deze thema’s van invloed zijn op jouw vruchtbaarheid en hoe de balans weer hersteld kan worden, specifiek in jouw situatie. Na elke coach call ontvang je de adviezen per e-mail, zodat je altijd een naslagwerk hebt.
  • Yin yoga: Het doel van de yin yogalessen is om te kunnen en mogen ontspannen, de verbinding te voelen met je lijf en met aandacht bij jezelf te zijn. Yin yoga is een zachte vorm van yoga met veelal zittende en liggende houdingen met aandacht voor de bindweefsels en fascia in ons lijf. In deze weefsels kan voor jaren aan stress opgeslagen liggen. Deze vorm van yoga gaat niet om het perfecte plaatje, maar hoe het voor jou voelt. De yin yogalessen geef ik in de studio of door live video lessen in groepjes van vier om de persoonlijke aandacht te garanderen. We sluiten de les af met een kop thee en de mogelijkheid om te delen en te verbinden met elkaar.
  • Stiltewandelingen: Tijdens de stiltewandeling ervaar je de kracht en helende werking van de natuur. Daar waar we zo’n belangrijk onderdeel van zijn. De wandeling duurt anderhalf uur en geef ik een op een in het Noord-Hollands Duinreservaat. We starten de wandeling met een ademoefening, dan lopen we in stilte, doen een meditatie en yogastretches, sluiten af met een kop thee en zelfgebakken lekkers en bespreken jouw ervaringen. Maak van jouw kinderwens een kind in je armen!

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos