Werk je op een marketing en/of social media afdeling of ben je zelfstandig ondernemer of blogger? Merk je dat Facebook en Instagram steeds lastiger worden? Zoek je een tool waarbij niet de focus op adverteren ligt maar juist wel op organisch verkeer? Wil je nu eindelijk eens echt aan de slag met Pinterest? En met een gedegen strategie organisch en gratis meer bezoekers naar je website of web shop trekken? Dan is dit praktische Pinterest Power Groei Traject op jouw lijf geschreven.

In 6 weken gaan we samen aan de slag met jouw Pinterestaccount en –strategie. Tijdens onze 3 online sessie laat ik je per onderdeel zien hoe Pinterest werkt en welke stappen je moet nemen. Daarna breng jij wat  je leert direct in de praktijk. Je ziet direct resultaat zoals meer kliks naar je website omdat je precies weet hoe je pins maakt en weet hoe je Pinterest strategisch inzet.

Tussen de 3 online sessies in hebben we ook 3 keer een online Q&A. Helemaal bedoeld om jouw vragen over betreffende onderwerp te beantwoorden. Je kunt dus gelijk weer verder met bouwen aan je Pinterestaccount en pinnen voor organisch meer kliks naar je website. Steeds ben ik er om met je mee te kijken en je te voorzien van feedback, tips en advies.

Leren en direct implementeren zijn dé keywords tijdens dit traject voor ondernemers en professionals.

Herken je dit?

Je hebt een Pinterestaccount, maar je gebruikt het vooral privé. Hoe je het zakelijk inzet, daar heb je geen idee van.

Of heeft je bedrijf een Pinterestaccount dat ooit is opgezet door een stagiair of een collega die er allang niet meer werkt? Jullie doen er niets mee of halen er helemaal niets uit. Wat als jullie er wel serieus mee aan de slag gaan? Vooral omdat Facebook en Instagram steeds lastiger worden is het tijd om eens verder te kijken. Want waar haal je nog organisch verkeer naar je website vandaan zonder te adverteren?

Social media kost veel tijd en je tijd is kostbaar. Je bent al hartstikke druk. En nog een kanaal erbij kost nog meer tijd. En uitbesteden past niet in het budget. Heel herkenbaar allemaal. Belangrijk is om in te zetten op een kanaal dat echt effectief is en waar niet de focus op adverteren ligt. Organisch verkeer uit Pinterest is ongekend en niet te vergelijken met andere kanalen. Omdat nog maar weinig mensen echt weten hoe Pinterest werkt, heb je een voorsprong als je serieus op inzet. Pinterest biedt ongekend veel kansen en mogelijkheden. Je kunt niet meer om Pinterest heen.

Wil je dit ook?

 • Een Pinterest strategie die garant staat voor succes.
 • Weten hoe Pinterest werkt en vooral wat niet werkt.
 • Meetbaar veel meer gratis organisch (dus gratis) verkeer naar je website of webshop.
 • Stap voor stap aan de slag, samen met andere ondernemers en professionals voor een gedegen fundament.
 • Begeleiding van een enthousiaste en ervaren Pinterest expert die persoonlijk met je meekijkt etc.
 • Eindelijk precies weten hoe je Pinterest voor jou laat werken zodat het ook jouw nr. 1 trafficmachine wordt.

Over de Instructeur

Profielfoto

Jody Hoogendoorn

Jody is Pinteresttrainer, spreker en met bijna 180.000 volgers op Pinterest een echte Pinfluencer. Naast alle ontwikkelingen op Pinterest is Jody ook Marketing en Communicatie specialist en zet deze enorme schat aan kennis in om bedrijven en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest. Zij helpt o.a. Miljuschka, Dille & Kamille, Libelle, Margriet, Ixxi etc.

Bekijk meer cursussen van Jody Hoogendoorn →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos