Leer vanuit vertrouwen bevallen

Ik leer vrouwen te kiezen voor een bevalling die volkomen in rust is. Waardoor jij in contact met je lichaam bent. En ontspannen blijft zodat je kindje zacht op de wereld komt.

Zou jij dit willen leren?

Ontspannen tijdens een ongemakkelijke situatie. Want ik realiseer me heel goed dat dat het is.

Je denkt misschien dat:
Bevallen veel pijn doet…
Dat het na je zwangerschap iets is wat nog moet…
Dat het afzien wordt…
Dat je er maar doorheen moet bijten…

Je hebt misschien wel veel negatieve gedachten. Of angsten rondom het bevallen. Dat begrijp ik.

Met mijn programma leer jij stap voor stap om met deze lastige, pijnlijke en misschien voor jouw angstige situatie om te gaan.

Zodat ook jij net als vele anderen een fantastische mooie zachte bevalling krijgt. Dat gun ik jou.

Ik leer jou door middel van prachtige lessen en makkelijke oefeningen meer inzicht te krijgen. Je leert mijn zelf ontwikkelde ademhalingstechniek die al meer dan 860 vrouwen hebben geholpen om een snelle ontsluiting te krijgen. Je leert hoe je lichaam werkt, wat je kan doen en hoe je om kunt gaan met deze lastige situatie.

Iedere dag / week leer jij hoe je steeds meer bij jezelf kan blijven, positieve gedachten kan krijgen d.m.v. oefeningen. Die jou ook weer verder helpen in het proces van zacht blijven en ontspannen tijdens de bevalling.

Dit leer je niet in een dag, dit is een proces die je gaandeweg in je zwangerschap oefent en die jou steeds dichterbij je kindje brengt zodat jij ontspannen en zonder verkramping kunt bevallen.

 

 

Over de Instructeur

Profielfoto

Simone Kamping

Na heel veel diepe dalen en diverse therapieën kwam ik langzaam weer terug bij wie ik werkelijk ben. Mijn zelfvertrouwen begon weer te groeien en ik kreeg steeds meer fundament in mijn leven. Door deze ervaringen kan ik enorm goed invoelen en meeleven. Kan ik jou echt het gevoel geven dat jij net als iedereen er echt toe doet, uniek bent en een mooi mens bent. Ik zie je echt. Eind 2019, zal ik het hoogtepunt bereiken dat ik 1000 zwangere vrouwen heb begeleid. Ik wil hier iedereen bedanken die mijn cursussen heeft gevolgd en vertrouwen heeft gekregen in haar zwangerschap en bevalling. Zonder jullie kon mijn bedrijf niet zo groeien tot een mooi succes.

Bekijk meer cursussen van Simone Kamping →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos