Online zwangerschapsyogacursus

In de online yoga cursus speciaal voor tijdens je zwangerschap: ‘Ontspannen Zwanger & Bevallen’, leer je in 15 weken de belangrijkste yogaoefeningen en houdingen, ademhalingstechnieken en meditaties die je helpen om fit en vol vertrouwen je zwangerschap te beleven én je voor te bereiden op de aankomende bevalling. Naast zwangerschapsyogalessen bevat de cursus veel specifieke informatie, tips, geluidsfragmenten, geleide meditaties en ontspanningsoefeningen en praktische downloads.

Het gehele pakket is zo ontworpen dat je de cursusdelen in één keer ontvangt zodat je meteen bij al het materiaal kan en kan kiezen welke les en welk thema je wanneer wil volgen. Je hoeft er dus zeker geen 15 weken over te doen; het kan vele malen korter zijn of juist veel langer duren, afhankelijk van hoe vaak je de lessen volgt. En voor dat alles hoef je niet eens weg; je kan de gehele cursus volgen in het comfort van je eigen huiskamer.

Naast twee basis Zwangerschapsyogalessen bestaat de cursus uit 10 verschillende themalessen die gericht zijn op een bepaald gedeelte van het lichaam of een specifiek doel hebben; zoals yoga voor het bekkengebied, yoga om ruimte te maken en yoga voor het omgaan met emoties, yoga voor een soepele rug of schouders en nog veel meer. Bovendien is zijn er lessen geweid aan zelfmassage, Mindfulness & meditatie, en aan Zelf-compassie. Daarnaast bevat de cursus drie uitgebreide lessen voor een mentale, fysieke en praktische voorbereiding op de geboorte van je kleintje.

Kortom; deze cursus geeft een compleet beeld van wat zwangerschapsyoga voor je kan betekenen nu je zwanger bent en voor straks tijdens je bevalling.

De online cursus is geschikt voor alle zwangere dames vanaf 14 weken zwangerschap en je kan de lessen volgen tot het einde van je zwangerschap. Ervaar je veel bekkenklachten? Overleg dan eerst met je bekkenspecialiste of een online yogacursus geschikt voor je is en welke oefeningen je beter niet of juist wel kan doen. 

Als iets in een les niet goed voelt voor je dan pas je de beweging gewoon aan of sla je even over; het is belangrijk dat je ten alle tijde comfortabel bent!

 

Opzet van de cursus

Introductie

Week 1: De basis van Zwangerschapsyoga #1

Week 2: De basis van Zwangerschapsyoga #2

Week 3: Thema-les: Ontspanning in Schouders & Nek

Week 4: Thema-les: Ruimte Maken voor je Buik & Baby

Week 5: Zelfmassage tijdens je Zwangerschap

Week 6: Thema-les: Het Bekkengebied

Week 7: Thema-les: Mindfulness, Meditatie & Diepe ontspanning

Week 8: Thema-les: Een Soepele Rug

Week 9: Thema-les: Ochtend & Avond yoga

Week 10: Thema-les: Yoga voor Emotionele Balans

Week 11: Thema-les: Yoga & Zelf-Compassie

Week 12: Geboortevoorbereiding I – Ademhaling tijdens de Geboorte

Week 13: Geboortevoorbereiding II – Yoga tijdens de Geboorte

Week 14: Geboortevoorbereiding III – Samen Bevallen

Week 15: Thema-les: Post Partum Prep & Postnatale Yoga

Over de Instructeur

Profielfoto

Studio Vandaan

WE ARE HERE BECAUSE WE CARE Studio Vandaan begon ooit met kleine yogalessen in Daniëlle’s huiskamer. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en heeft studio Vandaan haar bestemming gevonden: Een goede start voor nieuw leven. Met liefde en aandacht ondersteunen we nieuwe babies en nieuwe moeders in het zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en ontzwangeren. Sinds 2012 is studio Vandaan dan ook gespecialiseerd in ontspanning & beweging rond de zwangerschap. Bij ons kun je terecht voor fertiliteitsyoga, zwangerschapsyoga, postnatale yoga, well-women (hormoon)yoga, massage, reiki en nog veel meer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste en meest bekende aanbieder van zwangerschapsyoga in Utrecht, en daar zijn we trots op!

Bekijk meer cursussen van Studio Vandaan →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos