In ‘O jee, het zijn er twee’, steekt Janneke Jonkman alle moeders van tweelingen een hart onder de riem. Want hoe prachtig het ook is, er zullen dagen zijn dat je je geen supermoeder voelt. Als tweelingmoeder stuit je namelijk op nogal wat extra hindernissen in de zwangerschap, kraamtijd en daarna. Daarom is hier eindelijk een boek dat daar eerlijk over is en tegelijkertijd het tweelingmoederschap viert!

Janneke vertelt haar persoonlijke verhaal: van zwangerschap tot en met de peuterpuberteit. Maar dat is lang niet alles. In dit boek vind je alles wat je als nieuwbakken of ervaren tweelingmoeder wilt weten. Het zit boordevol verhalen van allerlei tweelingmoeders en Instagram #twinmoms. En je krijgt een heleboel praktische informatie van experts, onmisbare tips & lijstjes, leuke quotes en heel veel prachtige foto’s.

Over de Instructeur

Profielfoto

Janneke Jonkman

Toen ik een tweeling kreeg, raakte ik volledig de controle kwijt over mijn leven zoals ik dat tot dan toe had gekend. Dat bleek het beste te zijn wat me ooit is overkomen. Maar wat had ik graag wat meer handvaten gekregen! Over hoe je je rust kunt bewaren te midden van de chaos, en hoe je voor een ander kunt zorgen zonder jezelf te verliezen. Die handvaten hoop ik jou te bieden. Hier, in mijn blogs, op mijn Instagram en in mijn boek 'O jee, het zijn er twee'. Ook probeer ik als schrijfcoach en oprichter van de schrijftuin anderen te inspireren om het beste uit hun schrijven te halen, omdat ik geloof dat schrijven kan bijdragen aan een vervuld leven. Ik ben zelf het gelukkigst als ik een flow ervaar, of dat nu is wanneer ik schrijf, in onze tuin schoffel, in een pan roer, dans - het maakt niet uit. Ik studeerde cum laude af in de Nederlandse letterkunde en schreef eerder vier romans en het scenario van een tv-film. Daarnaast werkte ik op de redactie van onder meer Happinez, Yoga Magazine, Libelle en Viva en schrijf ik elk jaar mee aan de Happinez kalender. Verder schrijf ik momenteel vooral over het (tweeling)moederschap. Ik wil andere moeders - jou - laten lachen en het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat. We vinden allemaal opnieuw het wiel uit en worstelen vaak met dezelfde soort dingen. De wereld wordt zoveel leuker als we elkaar helpen.

Bekijk meer cursussen van Janneke Jonkman →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos