Wij willen je helpen om in deze tijd een fijne balans te vinden in je voeding, sport en beweegpatronen. En dat alles vanuit huis, met ons programma speciaal voor moeders.

Hoe zou het voor je zijn als

  • Je vanuit huis workouts kan doen wanneer het jou uitkomt, zonder materiaal en op je eigen niveau?
  • Je eenvoudig, lekkere en gezonde gezinsrecepten in een handomdraai op tafel zet?
    Je het voortaan niet alleen hoeft te doen, maar met gelijkgestemden in een super motiverende en inspirerende community
  • Je altijd binnen 24 uur antwoord hebt op al je vragen omtrent je lifestyle?

Daarom heb ik het NBFM Fitplan voor je ontwikkeld

Jouw persoonlijke voedingsplan

Nadat jouw persoonlijke gegevens zijn ingevoerd, weet je precies hoeveel kilocalorieën je per dag mag eten en wat de optimale verdeling is van je koolhydraten, vetten en eiwitten. Op deze manier heb je een eenvoudig overzicht in jouw voedingspatroon.

NBFM Home workouts

Wekelijks verschillende, kort & krachtige, leuke en uitdagende workouts doen vanuit huis. Van stabiliteits-beginner workout, yoga/meditation, strenght, cardio/hiit tot boxing in verschillende niveaus, zodat je altijd de juiste trainingsprikkel krijgt. Het enige wat je nodig hebt is een matje.

Gezonde recepten en voedingstips

Eenvoudige, gevarieerde en mommy proof recepten voor het hele gezin. Op deze manier zet je voortaan gerechten in een handomdraai op tafel met de NBFM e-books. Een combinatie van je huidige voedingspatroon en de recepten uit onze e-books, zodat je het nu, maar ook in de toekomst goed kan blijven volhouden.

NBFMama community

Deel je ervaringen en resultaten met mede NBFMama’s! Heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen.

Wekelijkse groepscall

Wekelijks zal er in de corona tijd een groepscoaching call zijn. Tijdens deze call drink ik gezellig een (virtuele) kop koffie of thee met jullie en beantwoord ik verschillende vragen. Ook geef ik praktische tips en adviezen in deze moeilijke tijden.

Live stream workouts

Wekelijks zullen er in de corona tijd live workouts gegeven worden. Je kan dus live inschakelen en verschillende workouts volgen zoals: BBB, Boxing, cardio/hiit, strength en yoga workouts.  We nemen je samen met onze gasttrainers mee in deze  inspirerende en uitdagende workouts!

 

NBFM is het meest toonaangevende platform op het gebied van lifestyle coaching voor moeders in Nederland

Over de Instructeur

Profielfoto

Newborn Fit Mama

Ik ben Kimberly, 29 jaar en mama van Ramos (2) en onze tweeling Bobby & Charly (0). Samen met mijn vriend Eddy wonen wij in het mooie Brabant. Een tijdje na de afronding van mijn opleidingen tot Personal Trainer & Vitaliteitscoach ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Newborn Fit Mama! Met onze Online Programma's heb ik de mogelijkheid gecreëerd om te doen wat ik het allerliefst doe: het begeleiden van mama’s naar hun dromen en doelen op gebied van voeding, sport en mindset. Op social media geef ik elke dag een kijkje in ons leven. Hier deel ik hoe het is om moeder te zijn van 3 kinderen, hoe ik dit combineer met een gebalanceerd eet- en sportpatroon, maar ook fijne privé momenten uit ons leven.

Bekijk meer cursussen van Newborn Fit Mama →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos