Omdat jij nu al de allerbeste mama bent

Toen ik moeder werd, startte ik ook mijn eigen bedrijf. Ik zou dat wel even naast elkaar doen. Het combineren bleek toch pittiger dan ik had voorzien, maar het bleek wel mogelijk.

Ik heb daarvoor een aantal keuzes gemaakt die ervoor zorgden dat ik tijd en aandacht voor mijn zoon kon hebben, maar daarnaast ook mijn bedrijf kon opbouwen.

Hierbij heb ik vooral geleerd heel slim gebruik te maken van de tijd die er is. Bovendien heb ik een heel duidelijk inzicht in waar mijn prioriteiten liggen, zowel zakelijk als privé. En dat zorgt ervoor dat ik heel makkelijk keuzes maakt, zodat ik volop geniet van mijn gezin, mijn bedrijf groeit en succesvol is en ik energie heb en goed in mijn vel zit.

Mijn drie belangrijkste stappen daarbij heb ik samengevat in een gratis ebook. Speciaal voor jou als working mom.

In dit Mom Book deel ik mijn drie bewezen stappen voor working moms om balans in werk en gezin te creëren, mét tijd voor jezelf.

Over de Instructeur

Profielfoto

Dafne van Benschop

Mijn mom book. Voor jou. OMDAT JIJ NU AL DE ALLERBESTE MAMA BENT. Toen ik moeder werd, startte ik ook mijn eigen bedrijf. Ik zou dat wel even naast elkaar doen. Het combineren bleek toch pittiger dan ik had voorzien, maar het bleek wel mogelijk. Ik heb daarvoor een aantal keuzes gemaakt die ervoor zorgden dat ik tijd en aandacht voor mijn zoon kon hebben, maar daarnaast ook mijn bedrijf kon opbouwen. Hierbij heb ik vooral geleerd heel slim gebruik te maken van de tijd die er is. Bovendien heb ik een heel duidelijk inzicht in waar mijn prioriteiten liggen, zowel zakelijk als privé. En dat zorgt ervoor dat ik heel makkelijk keuzes maakt, zodat ik volop geniet van mijn gezin, mijn bedrijf groeit en succesvol is en ik energie heb en goed in mijn vel zit. Mijn drie belangrijkste stappen daarbij heb ik samengevat in een gratis ebook. Speciaal voor jou als working mom. In dit Mom Book deel ik mijn drie bewezen stappen voor working moms om balans in werk en gezin te creëren, mét tijd voor jezelf.

Bekijk meer cursussen van Dafne van Benschop →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos