Je bent nu moeder en er wordt van je verwacht dat je het allemaal wel weet. Je probeert op je gevoel af te gaan, maar dat is niet altijd makkelijk. Er zijn zoveel meningen en adviezen en toch heb je het gevoel er alleen voor te staan. Waar je na de geboorte kon steunen op de kraamverzorger, is er daarna geen persoonlijke begeleiding meer.

Gek toch? Terwijl voor je gevoel het er nu echt op aan komt. Juist nu heb je de steun nodig en het zelfvertrouwen om samen op te groeien met je kind(eren). Deze cursus van Maandacht biedt je deze persoonlijke begeleiding waar coach en tevens oprichter Jonneke je tot steun is.
Tijdens de begeleiding staat jouw verhaal centraal. Daarnaast leer je meer over de ontwikkeling van je kind(eren). Waar je op mag vertrouwen en hoe je eigen intuïtie altijd mag laten leiden.

Na de cursus ‘Moederschap vanuit (zelf)vertrouwen’:

 • Weet jij te vertrouwen op jezelf en je eigen intuïtie
 • Kun jij met aandacht, betrokken en bewust naar je kind(eren) kijken
 • Heb jij de mening van anderen niet nodig, maar wel te vertrouwen op de steun
 • Ga je zeker nog moeilijke tijden meemaken en zo nu en dan twijfelen, maar je weet je altijd weer te herpakken en positief te blijven
 • Leer je meer over jezelf
 • Weet je wat je nodig hebt en wat je kind nodig heeft
 • Heb jij een positief gevoel over ouderschap, kun je erom lachen en voel jij je gesteund

Een cursus waar jij centraal staat. Waar jouw gezin van profiteert. Je gezin waar je absoluut onmisbaar bent.

Meer lezen over deze cursus? Klik dan op de button ‘naar cursus’!

Over de Instructeur

Profielfoto

Maandacht

Hai, mijn naam is Jonneke van Maanen. Ik coach (aanstaande) ouders voor, tijdens en na de zwangerschap. Ik heb twee dochters, Juliet (2012) en Monét (2017). Ik heb een enorme passie voor de start van het leven. Er is zoveel te leren over het bewustzijn van baby’s en wat er met jezelf gebeurt wanneer je moeder wordt. Een zwangerschap en moeder zijn is een hele mooie periode in je leven, maar ook heel kwetsbaar. Dat vraagt een goede emotionele voorbereiding. Ik wil jou begeleiden, zodat jij met vertrouwen in jezelf en je baby(s) het moederschap binnenstapt. Door te luisteren en volgen van je intuïtie. En je bewustzijn te vergroten over je eigen ontwikkeling en die van je baby(s). Door mijn eigen ervaringen rondom de geboorte van Juliët weet ik hoe zwaar het moederschap kan vallen. Ik was geheel onvoorbereid toen ik beviel en moeder werd. Met een geboortetrauma tot gevolg. De geboorte en moeder zijn van Monét hadden ook de nodige uitdagingen, maar ik voelde mij sterk. Ik had mijn trauma's verwerkt, mijn blokkades erkent, mijn eigen behoeften scherp en goede theoretische kennis opgedaan. Ik bouw op mezelf, op mijn (zelf)vertrouwen en mijn intuïtie. Daardoor is het moederschap voor mij de mooiste weg om te volgen.

Bekijk meer cursussen van Maandacht →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos