Lieve moeder, hoe zou het voor jou zijn als…

  • Je jezelf lief hebt, voedt en verzorgt zoals je dat doet voor je eigen gezin en mensen om je heen?
  • Vol zelfvertrouwen en vanuit je gevoel je kinderen kan opvoeden, zonder die knagende onzekerheid?
  • De grenzen die je voor jezelf hebt opgesteld ook kan bewaken en kan stellen naar de mensen om je heen?
  • Je je eigen gedachten kan onderzoeken, relativeren en op een positieve manier voor je kan gaan gebruiken?
  • Zonder blikken of blozen je eigen tijd inplant en gaat doen waar jij energie van krijgt? Je houdt rekening met jezelf, luistert naar je eigen lichaam zodat je de dagelijkse sleur aankan…

Als je dit ook wilt, is dat mogelijk. Daar is namelijk iets heel belangrijk voor nodig: liefde voor jezelf. Hiermee gaan we aan de slag in deze training. Het is niet alleen voor jezelf een verrijking, maar ook voor je gezin.

Zelfliefde gaat namelijk niet alleen om je rondingen, platte borsten, buikspieren (uuuh welke?), oneven borsten, dikke billen of knokkelige knieën accepteren.

Zelfliefde is alles accepteren en waarderen van jezelf, van binnen en van buiten. Van onszelf kunnen houden met al onze eigenaardigheden en goede eigenschappen.

Dat we openstaan om meer te kunnen leren van anderen, de triggers, van onszelf en dat we onszelf blijven uitdagen in onze persoonlijke ontwikkeling.

Dat we durven toe te geven dat we fouten maken, dat we vergeven en genieten. In het moederschap, maar ook in het leven daarnaast! ❤️

Het gaat over goed zorgen voor jezelf, je eigen behoeften op de eerste plek neerzetten. Want hoe cliché het ook is… “Je kan pas goed voor je gezin zorgen zodra je goed voor jezelf gaat zorgen”

Het enige wat we nodig hebben, is onszelf en de wil om een keuze te maken. Een keuze om van onszelf te gaan houden. Hier gaan we allemaal mee aan de slag in de 6-weekse online training ‘Moeder vol Zelfliefde’. Een all-in-one training boordevol info, inspiratie, ontspanning, video’s, opdrachten en nog veel meer! Inclusief een bonus van 4 therapeuten die extra kennis en handvatten delen. Ik hoop je snel te spreken! Liefs, Anouska

Over de Instructeur

Profielfoto

Anouska Van Tol

Ik ben moeder van twee en help worstelende moeders om zich, naast moeder, ook weer vrouw te voelen. Door zichzelf op de eerste plek durven neer te zetten kunnen ze (weer) genieten van het moederschap en hun gezin. De moeders help ik door praktisch te werken, komt denk ik door mijn ervaring als verpleegkundige, en door te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat het begint bij jezelf. Zodra je jezelf beter leert kennen en vol liefde naar jezelf kan kijken, kan je dat ook naar je kinderen en je partner. Minder strijd en meer liefde. Alles wat mij en andere moeders verder hielp, bundel ik samen met mijn kennis als life coach en verpleegkundige in krachtige coaching en training(en).

Bekijk meer cursussen van Anouska Van Tol →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos