Bereid je goed voor op de bevalling met onze trainingen!

Zelfs nu de Corona-crisis Nederland beheerst, is het mogelijk een volledige zwangerschaps- en bevalcursus te volgen. Door middel van de onlinecursus krijg je alles wat je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen en je hoeft hiervoor de deur niet uit.

In 8 lessen nemen we je mee en ben je uitstekend voorbereid! Vroeg of laat moet je baby er uit. Een spannende, belangrijke gebeurtenis. Zal het allemaal wel goed gaan? Met jou en de baby. En hoe zal het voor je partner zijn? Hoe voelen de weeën? Krijg je complicaties? Wanneer begint het? En ben je wel op tijd op een veilig plekje?

Zoveel vragen, en niemand die je de antwoorden geeft. Ontspannen en mindful zwanger lijkt soms ver weg. Mindful Zwanger & Bevallen helpt je om rust te vinden in al deze onzekerheid. Om ontspannen te genieten van je zwangerschap. We hebben een unieke training samengesteld waarin we een complete zwangerschapscursus combineren met mindfulness technieken.

Over de Instructeur

Profielfoto

Mindful zwanger & bevallen

Mindful Zwanger en bevallen is een samenwerking tussen Lilian Wirken (verloskundige), Natascha Deguelle (gynaecoloog) en Yvonne Tuinte (verloskundige). Alledrie zijn mindfulnesstrainer en gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen voor aanstaande ouders en zorgverleners. Met een achtergrond in mindfulness bij stress en psychische klachten werden ze opgeleid door Nancy Bardacke in Mindfulness Based Childbirth & Parenting (MBCP). MBCP is ontwikkeld in de jaren ’90, speciaal voor aanstaande ouders, en heeft zich reeds bewezen door de jaren heen. Het laatste decennium laat steeds meer wetenschappelijk onderzoek mooie resultaten zien.

Bekijk meer cursussen van Mindful zwanger & bevallen →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos