Vanuit rust en vertrouwen die moeder zijn die je wilt zijn.

“De wil is er absoluut, alleen lukt het me maar niet echt te genieten van het moederschap. Ik zit met mijn hoofd bij alles wat er nog gebeuren moet. En ik wil eindelijk wel eens wat meer rust ervaren om dit wel te doen.”

Wat voor mij een enorme impact had en nog altijd heeft is toen ik ontdekte dat heel eenvoudige dagelijkse handelingen een enorm verschil kunnen maken op hoe een dag verloopt. Daarom heb ik het Mindful Moeder Programma ontwikkeld om moeders hierin te begeleiden.

Want wanneer jij weer in verbinding staat met wie jij bent, komt er oneindig veel liefde en veerkracht vrij. Dan voel je weer dat je de regie hebt. Dan voel je rust in je hoofd en in je lijf, ongeacht de omstandigheden.

Welke uitdaging er ook is, wanneer jij een shift maakt, heeft dat een positieve uitwerking op het hele gezin. En dat is de meest verrijkende en betekenisvolle transformatie die er is.

Het Mindful Moeder Programma helpt jou te beseffen dat het moederschap de ultieme reis is om jezelf echt te leren kennen. Het laat je zien dat jij mag kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Op élk moment.

Wat je krijgt:

– Toegang tot alle inzichten en lessen waardoor je stap voor stap in de juiste volgorde ontdekt wat jij nodig hebt.-
– Elke maand toegang tot een live groepscoach sessie zodat je snel weer ontspanning en vertrouwen voelt in hoe jij het doet.
– Toegang tot alle masterclass video’s met experts over: hechting, slapen, werk/prive balans, de transformatie van je lichaam/geest als je moeder wordt en over hoe je voldoende ruimte geeft aan je kind om zich te ontwikkelen.
– 6 maanden toegang tot het gehele programma, en een community vol met gelijk gestemde lieve moeders. Want je bent nooit de enige.

Over de Instructeur

Profielfoto

Lieve Moeders

Ik ervaar dagelijks dat het moederschap ook moeiteloos kan gaan. Dat als alles anders loopt, dit niet betekent dat er stress komt, maar dat het vraagt om liefdevolle aandacht voor mezelf. In combinatie met praktische simpele tools die voor mij dagelijks verschil maken, maakt dat ik zoveel geniet van deze bijzondere fase in mijn leven. En ik weet en zie elke dag bij de moeders die ik begeleid hoe het voor iedere moeder werkt die hiervoor open staat. Ik ben ervan overtuigd dat als je de verbinding met jezelf opzoekt je makkelijker ideeën van ‘hoe het hoort’ kunt loslaten. Belemmerende ideeën en oude patronen houden ons weg bij verbinding en intuitie. Als je die verbinding weer opzoekt maakt het ploeteren en overleven plaats voor rust. Wordt het gevoel het niet goed genoeg te doen weggevaagd door vertrouwen.

Bekijk meer cursussen van Lieve Moeders →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos