Veel vrouwen worstelen na de stilgeboorte van hun baby of na een miskraam met schuldgevoelens, de mensen om hen heen en hun eigen emoties. Eenzaamheid, verdriet en rouw komen om de hoek kijken maar er is geen handboek vol tips met hoe je daarmee om kunt gaan. Hulp vragen of zoeken is een te grote stap maar je zou wel graag wat ondersteuning krijgen? Nu is er de cursus voor vrouwen na zwangerschapsverlies om laagdrempelig hulp te krijgen. Zo ben je zwanger en heb je de mooiste dromen over dat kindje in je buik en ineens komt daar die donkere wolk. Je baby leeft niet meer. Of je er nou achter kwam met een echo, door bloedverlies of een bevalling (die veel te vroeg kwam). Je baby verliezen is een verschrikkelijk verlies!

Zwangere buiken om je heen, zwangerschapsaankondigingen en dat terwijl jij jouw droom in duigen hebt zien vallen. Je komt in een rouwproces om het verlies van je baby, moet hormonaal ( en fysiek) herstellen en ondertussen lijkt de wereld maar door te gaan.

Op een laagdrempelige manier krijg jij tijdens deze cursus de handvatten om confronterende momenten sterker aan te kunnen, maak je een verbinding met je baby en help ik je om zonder schuldgevoelens weer (meer) te kunnen gaan genieten van je leven. Een zwangerschapsverlies vormt je maar hoeft niet je leven te bepalen!

Als geen ander weet ik wat je kunt ervaren na een zwangerschapsverlies, ik heb het zelf meegemaakt na 2 miskramen en een stilgeboren kindje. Als coach heb ik meerdere moeders mogen ondersteunen in hun rouwproces en ik wil deze ondersteuning voor iedereen binnen handbereik brengen. Tijdens de online cursus gaan we met een deel van mijn coachingsmethode aan de slag, om jou een zetje in de rug te geven. En om jou te laten ervaren dat je jouw verdriet niet alleen hoeft te dragen.

Over de Instructeur

Profielfoto

Beebs and Moms

Sinds 2016 is Beebs and Moms er als inspiratieblog voor moeders. Sinds 2018 is coaching ook een deel van het aanbod. Na jaren van werken in de gezondheidszorg en mijn opleiding tot GGZ-Agoog was het tijd voor mij om als ondernemer te starten. Als coach kijk ik met jou mee en help ik je met het zelfvertrouwen om je eigen weg te kiezen en te doen wat bij jou past. Ook help ik je om voor jezelf te leren zorgen als geen ander, zelfzorg is namelijk voor moeders juist ontzettend belangrijk! Daarnaast ben ik getrouwd met Patrick, moeder van Evi en wonen wij met elkaar in Velserbroek (N-H). Mijn niet zo geheime andere liefdes zijn kroketten, Netflix, lezen, zelfzorg en wijntjes drinken. En geregeld dans ik in mijn blootje door het huis ;-) Je vind me uiteraard op social media!

Bekijk meer cursussen van Beebs and Moms →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos