In deze meditatie cursus…

  • ga je ontdekken wat meditatie is en of meditatie bij je past;
  • ga je spelen en onderzoeken hoe je meditatie een onderdeel in jouw leven kan laten worden.

Op jouw manier. Dus op een manier die bij jou past, die past bij jouw leven nu en die je vol kunt houden. Dit betekent niet dat je elke dag een uur in kleermakerszit moet zitten. Je gaat echt op zoek naar jouw eigen fijne ritueel.

Samen met andere vrouwen.
In verbinding.
Gaan we ons verwonderen.
En spelen.

Ook als je een drukke mama bent, een voltijdbaan, een vol leven hebt. Juist dan is een moment voor jezelf goud!

Ook als je mediteren maar zweverig vindt. Juist dan! Je gaat namelijk op een zachte manier voelen welke manier bij jou past. En we beginnen natuurlijk gewoon bij het begin.

Hoe het echt is om mee te doen? Lees deze lieve woorden van Katja die elke maandag bij mij mediteert. 🧘🏼‍♀️

“De meditaties van Froukje zijn elke maandag weer een cadeautje waarbij ik vrij mag dromen en de mooiste reizen maak in mezelf. Het is een vast moment voor mezelf waarbij ik echt even helemaal niks hoef. Ik hoef alleen maar te voelen hoe het met mij gaat. Het meest bijzondere vind ik de heldere inzichten die ik krijg, dat had ik niet verwacht. De visualisaties geven mij elke keer een boodschap waar ik wat mee kan. Hierdoor groei ik in het luisteren naar mijn intuïtie en groeit mijn vertrouwen in het lopen op mijn eigen pad.

Froukje neemt uitgebreid de tijd voor de vrouwen die aanwezig zijn waardoor er een rustige energie is die als een veilige cocon voelt waarin je volledig jezelf mag zijn. Ze gebruikt altijd elementen uit de natuur die voor mijn gevoel de meditatie versterken en daarna ook werken als reminder in het dagelijks leven.

Froukje is een hele lieve, zachte vrouw met een krachtige energie die ze inzet om je te helpen om vanuit jezelf te stralen”.

Nog even praktisch:
✔Online cursus
✔ Met andere vrouwen & moeders
✔ 5 avonden
✔ incl 1 op 1 online of live coachgesprek.
✔ incl werkboek met intuïtieve oefeningen en inspiratie van ‘Het Vlinder Atelier’
✔ investering: 149 euro

Meer informatie? Klik op de button ‘naar cursus’!

Over de Instructeur

Profielfoto

Froukje Nuijten

Hi, ik ben Froukje Nuijten. Een liefdevolle schopgever om liever voor jezelf te zijn; een fladderaar, idealist en sensitief. Ik wil graag de wereld mooier maken, de wereld laten stralen. Ik doe dat door vrouwen een liefdevolle schop onder hun kont te geven om liever voor zichzelf te zijn. Want als vrouwen liever voor zichzelf zijn, worden ze ook liever voor hun hele cirkel. En liefde creëert liefde. Mijn zielsmissie luidt dan ook: Vanuit Liefde, Intuïtie en Speelsheid creëer ik Verbinding en Verwondering. Dat doe ik door Meditatie en de Natuur als basis te gebruiken.

Bekijk meer cursussen van Froukje Nuijten →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos