De behoefte om betere foto’s te maken heeft iedereen!

Een tijdje terug was ik op bezoek bij mijn beste vriendin. Ze was een album voor haar dochters eerste verjaardag in elkaar aan het zetten en gaf bij me aan dat er toch wel een heel groot verschil zat tussen de foto’s die zij in dat eerste jaar had gemaakt en de beelden die ik had geschoten. ‘Ja duh, dat mag ik hopen’, was mijn antwoord. Waarop zij aangaf het jammer te vinden zelf niet wat beter te kunnen fotograferen.

Ik besefte me later op de fiets naar huis dat dat misschien wel een behoefte is die elke moeder voelt: Haar kids, ook op de momenten dat er geen fotograaf voor handen is, goed of toch in ieder geval beter leren vastleggen, zonder dat dat al te veel moeite kost.

Mama voor mini – Een online fotografiecursus voor mama’s.

Wat je kan verwachten? Een simpele en overzichtelijke cursus via het platform Instagram. De enige tool die je nodig hebt? Je telefoon. Ik zorg voor rake tips, een andere blik en fijne slimmigheidjes, zodat jij na afloop van deze cursus verrassend mooi beeld van je kids kunt schieten!

Over de Instructeur

Profielfoto

Marilyn Bartman

Ik ben Marilyn, 35 jaar en zelfstandig ondernemer. Sta mega positief in het leven en woon samen met mijn man en twee kindjes in Amsterdam. Hier wonen wij met veel plezier en geluk. Zelf ben ik trouwens ook echt wel een stadsmens, dus vind het er heerlijk. Toch vluchten wij ook regelmatig eventjes die stad uit. Weg uit de drukte, naar ons eigen ‘buitenhuis’. Een stacaravan op een prachtig park in Bakkum, midden in de natuur! Heerlijk om er ook te fotograferen. Hier doe ik dansjes met m’n kids, drink ik wijntjes met fijne mensen om me heen en leg ik de mooiste herinneringen vast op beeld.

Bekijk meer cursussen van Marilyn Bartman →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos