Voorbereiden op de bevalling doe je met een bevalplan. Voorbereiden op de kraamtijd met een postnataal plan. De kraamtijd is een mooie en hectische periode. Een periode vol nieuwe ervaringen en eerste keren. Een periode vol uitdagingen. Als je niet uitkijkt wordt je geleefd. Je verliest jezelf in de zorg voor je kindje. Een goed plan zorgt dat jij de regie houdt, ook als alles anders loopt dan verwacht.

Moeders zijn het minst voorbereid op de mentale impact van het moederschap en de fysieke impact van de bevalling. Vrouwen willen graag genieten van de kraamweek. Toch zijn ze zo overvallen door het moederschap, dat dit vaak niet lukt. Een goede voorbereiding zorgt dat jij je grenzen kunt aangeven en optimaal kunt genieten van deze bijzondere periode!

 

Kraamverzorgenden zien het als een mooie aanvulling op de huidige zorg om een plan te maken voor de eerste weken na de bevalling. Het echte werk begint immers pas na de kraamweek. Wanneer de reguliere zorg wegvalt en jullie er alleen voor staan. 

Het Postnataal Plan is jouw leidraad voor je kraamperiode. Zo heb jij realistischere verwachtingen van wat er staat te gebeuren en weet jij wat je nodig hebt om je goed te voelen. Jij krijgt alle ruimte om te genieten van je nieuwe gezin. 

 

Inhoud Workshop Postnataal plan

In de workshop gaan we aan de slag met 6 thema’s. 

 1. Fysiek herstellen
 2. Mentaal herstellen
 3. Binden met je kindje
 4. Verzorgen van je kindje
 5. Genieten
 6. Steun

Over de Instructeur

Profielfoto

Best9moms

Wie is Hanny? Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit. Door fouten te maken en iedere keer iets nieuws te proberen, word ik steeds een beetje beter.  Ik heb nu een ideale balans in het moederschap gevonden, door een prioriteit te maken van zelfzorg en me-time. Een positieve mindset en de juiste motivatie zijn mijn drijfveren. Gun jij jezelf dit ook?

Bekijk meer cursussen van Best9moms →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos