Love your Mindset KIDS – NU 75 % korting!

Voel jij je machteloos als ouder als je jouw kind ziet worstelen met zijn of haar gedachten?

Ik heb 4 jongens in huis in de leeftijden 3 tot 11 jaar. En toen de oudste 8 werd, merkte ik direct aan hem dat hij regelmatig druk in zijn hoofd was over van alles en nog wat. Van een spreekbeurt tot een vriendje die iets had gezegd wat hij lastig vond.

Vanaf ongeveer 8 jaar gaat een kind gedachten ontwikkelen. Niets is zo fijn als een kind zelf dan ook begrijpt wat die gedachten zijn en hoe je er ook invloed op kunt hebben.

Dit leer ik jouw kind in de cursus Love your Mindset KIDS.

Een online cursus waarin jouw kind volledig zelf aan de slag kan met zijn of haar gedachten.

In 4 lessen neem ik jouw kind stap voor stap mee naar helpende gedachten door middel van video’s en een digitaal werkboek.

NU 75 % KORTING!

Over de Instructeur

Profielfoto

Gelukkig jezelf

Even voorstellen... Hi, Ik ben Angela van Dinther. Naast psychodynamisch therapeut en coach, ben ik moeder van twee jongens en stiefmoeder van twee jongens. Samen met mijn vriend en ons mooie samengestelde gezin wonen wij in ons droomhuis in Zevenaar. Waar mijn praktijk ook aan huis gevestigd is, erg fijn. Mijn missie is om jou een stapje gelukkiger jezelf te laten zijn. Dit doe ik door 1-op-1 sessies in mijn praktijk Gelukkig jezelf, via story's en posts op Instagram en via online cursussen en Masterclasses.

Bekijk meer cursussen van Gelukkig jezelf →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos