Je wilt dolgraag jouw PERFECTIONISME LOSLATEN. Niet langer blijven hangen in dat gevoel dat het nooit goed genoeg is. Jezelf niet langer in de weg zitten. Jezelf niet meer onnodig druk te maken. Maar het LEF hebben om te doen wat je écht wilt.

Door de controle los te durven laten. Door stappen te gaan zetten. Door dingen ook echt af te ronden. Zodat je weer rust krijgt in je hoofd. En trots kan zijn op jezelf en alles wat je doet.

Speciaal voor jou heb ik de “LET(‘S) GO” CHALLENGE ontwikkeld!

Dankzij deze challenge:

✓ Weet je precies wat je écht wilt.
✓ Heb je inzicht in wat je tegenhoudt om dit te bereiken.
✓ Leer je hoe je dit patroon kan doorbreken.
✓ Krijg je meer vertrouwen in jezelf.
✓ Word je veel trotser op alles wat je doet.
✓ Krijg jij veel meer RUST IN JE HOOFD.
✓ Je voelt je relaxed en kan veel meer genieten.

Over de Instructeur

Profielfoto

The Resetter

Hi, ik ben Liza. Een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder en perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen. Ik help ambitieuze vrouwen en moeders om af te rekenen met hun perfectionisme en vanuit vrijheid en vertrouwen stappen te zetten om hun droomleven te gaan creëren: van controlfreak naar lefwijf! Toen ik moeder werd had ik zelf constant het gevoel dat ik faalde. Ik voelde me zelden een goede moeder. Met als resultaat dat ik binnen 6 maanden na de geboorte van mijn oudste belandde in een postnatale depressie. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk kwam ik er achter dat de oorzaak hiervan terug te herleiden was naar mijn perfectionisme. Omdat ik voor mijn gevoel nooit voldeed aan het "perfecte plaatje" zat ik mezelf, en mijn gezin, constant in de weg. Inmiddels heb ik mijn eigen perfectionisme volledig doorbroken en is het mijn missie andere vrouwen hier ook bij te helpen. Hiervoor heb ik alles uit mijn eigen ervaring en kennis als psychiatrisch verpleegkundige en life coach gebundeld in krachtige online trainingen en coaching. Zodat ook jij als vrouw en moeder weer rust krijgt in je hoofd, veel meer kan genieten van het leven en eindelijk tevreden bent met goed genoeg!

Bekijk meer cursussen van The Resetter →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos