Driftbuien, frustratie, boosheid; wat gaat er nou allemaal om in het hoofdje van je kind? Ook al kunnen ze nog niet praten, kleintjes snappen veel meer dan je denkt. Wil je de behoeftes van je kleintje beter leren herkennen en verlang je naar duidelijkheid, meer rust en verbinding? Dan is de online programma Leer je kleintje begrijpen – van frustratie naar communicatie zeker iets voor jou.

In het online programma ervaar je de kracht van gebarentaal het effect op het leven van jou en je kleintje. Gebaren zijn dé sleutel tot betere communicatie:

  • minder driftbuien
  • minder frustratie (aan beide kanten)
  • meer rust en balans
  • meer contact en verbinding
  • een hechtere onderlinge band

Ga jij deze leerzame uitdaging aan? Leer 50 gebaren in acht weken!

Ik daag je uit om in acht weken te leren communiceren met je baby of dreumes. Elke week ontvang je per mail een filmpje, waarin ik je zes nieuwe gebaren laat zien. De gebaren zijn makkelijk om aan te leren en kun je in je eigen tempo doen. Weet je niet meer precies hoe een gebaar ging? Dan kun je dat altijd terugkijken. Met twee extra gebaren als bonus, leer je uiteindelijk 50 gebaren, die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Het is ongelofelijk wat je daar mee kunt bereiken!

Over de Instructeur

Profielfoto

Zeg het met je handjes

Mijn naam is Miša Halčáková. Samen met mijn zoontje Riccardo woon ik in Sneek. Ik werk als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf De Speelhoeve met kinderen van 0 tot 4 jaar en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf Zeg het met je handjes. Het werken met kinderen is mijn grote passie. Ik ben zowel als persoon als beroepsmatig geboeid door de ontwikkeling die een mens doormaakt van kind tot volwassene. Die ontwikkeling staat nooit stil, er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Mijn nieuwsgierigheid wordt steeds weer gewekt. Toen ik paar jaar geleden in aanraking kwam met NLP (neuro linguïstisch programmeren) wist ik dat ik veel meer uit mijn leven kon halen dan ik tot dan toe had gedaan. Ik was altijd al geïnteresseerd in hoe de mens in elkaar zit, hoe ons brein werkt en ook in het energieveld om ons heen. Inmiddels heb ik mijn diploma NLP Practitioner behaald en heb ik vele cursussen gevolgd op gebied van communicatie en coaching. Naast trainingen babygebaren geef ik ook trainingen over gedachten kracht. Ik leer vrouwen hoe ze meer uit hun leven kunnen halen, hoe ze in hun kracht komen te staan en hoe ze hun doelen kunnen bereiken, zodat ze het mooiste uit hun leven kunnen halen.

Bekijk meer cursussen van Zeg het met je handjes →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2021 FamilyBlend - Powered by Maatos