Tijdens de zwangerschap krijgt iedereen last van lichamelijke kwaaltjes. Maar wat nu als die klachten na de bevalling niet overgaan? Behoorlijk wat vrouwen houden na de bevalling last van pijn of vermoeidheid. Als de dokter daar geen medische verklaring voor heeft, heb je misschien het gevoel dat je met lege handen staat.

Het moederschap brengt de nodige uitdagingen met zich mee, zeker als je last hebt van lichamelijke klachten. Misschien voel jij je weleens overweldigd door de verantwoordelijkheid voor je kindje(s). Misschien heb je het gevoel dat je leven volledig in het teken staat van verzorgen en voel je je geleefd. Je doet ontzettend hard je best en cijfert jezelf compleet weg.

Als dat het geval is, ervaar jij waarschijnlijk weinig ruimte om te werken aan jouw herstel. Herken jij dit? Dan is mijn online programma echt wat voor jou! In dit programma ga ik je niet alleen onwijs veel praktische tools geven om jouw klachten te verminderen, ook gaan we aan de slag met de onderliggende denk- en gedragspatronen die jouw herstel in de weg staan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je in de eerste plaats goed voor jezelf moet leren zorgen, zodat je er op de lange termijn ook voor je kinderen kunt zijn.

Het programma bestaat uit 7 modules met uitleg, inzichten, oefeningen en opdrachten, waarin jij stap voor stap de patronen die jouw herstel belemmeren gaat leren herkennen en doorbreken. Dit zal ervoor zorgen dat je meer rust, ontspanning en plezier ervaart en dat jouw leven niet langer beheerst wordt door lichamelijke klachten.

Over de Instructeur

Profielfoto

Anne van Gils

Ik ben Anne van Gils. Als arts en psychotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in lichamelijke klachten, waar geen duidelijke medische verklaring voor is, zoals chronische pijn of vermoeidheid. In 2020 startte ik mijn eigen onderneming Lichaaminzicht vanuit de missie mijn kennis en ervaring over dit onderwerp te delen om vrouwen met onbegrepen klachten op weg te helpen in hun herstel. Ik doe dit o.a. via Instagram, mijn blog en het online programma dat ik heb ontwikkeld. Zelf ben ik moeder van twee jongetjes (2017 en 2019) en woon ik met mijn familie op het Groninger platteland.

Bekijk meer cursussen van Anne van Gils →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos