Het 21 dagen programma is een online programma waarin je in kleine stappen meer rust gaat ervaren in je leven met kinderen. 21 dagen lang neem ik je mee iedere dag mee in oefeningen, inzichten en tools die ervoor gaan zorgen dat jij vertrouwen en rust gaat ervaren in de uitdagingen die het ouderschap ons iedere dag geeft.

✨ Ik neem je mee in het inzichtelijk maken van wat je energie kost én geeft en hoe je hier direct keuzes in kunt maken.

✨ We gaan ontdekken welk gedrag van je kind triggert en ik geef je tools hoe je hierin veel vaker kunt kiezen voor vertrouwen en verbinding.

✨ We gaan aan de slag met die eeuwige kritische stem die ons vertelt wat we nog beter kan, anders moet of veranderd zou kunnen worden.

✨ Op de helft van het programma komen we samen tijdens een LIVE online Zoom meeting, waarin je een reis gaat maken naar je onderbewuste om patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken

✨ Ook krijg je tools hoe je omgaat met driftbuien, moeilijke momenten of boosheid bij je kinderen en neem ik je mee in krachtige meditaties en visualisaties die jou gaan verbinden met wat JIJ belangrijk vindt.

✨ Persoonlijke whatsapp berichten voor extra motivatie en inzichten

✨ Een inspiratieboek zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen

✨ Een besloten Facebook community met andere ouders voor verdieping en aanmoediging En nog zoveel meer!

Gebruik de kortingscode ‘MAMAPLAATS’ en krijg 47 euro korting op het bedrag!

Over de Instructeur

Profielfoto

Liz Bosman

Mijn naam is Liz, 34 jaar en ik ben coach voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar. In 1,5 jaar tijd kreeg ik 2 prachtige kinderen.Voordat ik moeder werd, werkte ik al zo’n 12 jaar als gezinscoach. Ik had dan ook al 100 gedachten en ideeën over hoe ik het opvoeden zou aanpakken. Vol goede moed ging ik het moederschap in, met alle theorieën, boeken en opleidingen over opvoeden in mijn rugzak. Al heel snel kwam ik mezelf tegen. Ik 'moest' zoveel van mezelf dat de dagen vaak voelde als overleven. Geen tijd om stil te staan bij wat ik nodig had. De waan van de dag nam het vaak over en dat had invloed op eigenlijk alles in huis. Totdat ik ontdekte dat opvoeden niet zozeer gaat over mijn kinderen. Opvoeden gaat over mijn persoonlijke groei als moeder. Want hoe meer rust ik van binnen ervaar, hoe meer ik kan vertrouwen op keuzes die ik maak. Hoe meer rust ik ervaar, hoe beter mijn kinderen naar me luisteren en met me meewerken. Want als ik niet voor mezelf zorg, als ik me onrustig en gejaagd voel, hoe kan ik dan verwachten dat mijn kinderen wél rustig en ontspannen zijn? Ik ontwikkelde de kennis, inzichten en ervaring om stap voor stap meer rust, ontspanning en energie te creëren in mijn hoofd en in leven met 2 kleine kinderen. En hoe dit van invloed is op mij én m'n gezin. En dat gun ik iedereen!

Bekijk meer cursussen van Liz Bosman →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos