Een bevalling is een prachtig natuurlijk proces. Natuurlijk word je voor een uitdaging gezet, maar dat kun jij aan! Sterker nog, wanneer je vertrouwen in jezelf en je intuïtie hebt en dat kan uitdragen, dan geeft dat extra kracht.

Mis jij nog een stukje vertrouwen of rust wat betreft de bevalling, dan is deze zwangerschapscursus van Maandacht Coaching iets voor jou!

Na de zwangerschapscursus ‘Ik beval in vertrouwen’:

  • Weet je wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en bevalling
  • Weet je hoe je zelf de regie kan pakken en vasthouden tijdens de zwangerschap en bevalling
  • Ben je goed voorbereid op allerlei scenario’s tijdens de bevalling en kun je daar mee omgaan
  • Heb je vertrouwen in jezelf en je intuïtie
  • Streven wij naar een positieve bevalling, waarbij jij en je baby een mooie start kunnen maken

Maandacht begeleiding is uniek. We werken met jouw gevoelsleven en beleving. Jouw zwangerschap staat centraal! We werken naar de bevalling toe. En ook na de bevalling staat coach Jonneke van Maandacht voor je klaar.

Jonneke zal je begeleiden wanneer het moeilijk wordt, je die duwtjes te geven zodat je emotioneel meer kracht gaat ervaren. Ze begeleidt je naar een bevalling waarbij jij en je baby weten wat nodig is.

Kortom een zwangerschap en bevalling met rust, vertrouwen en een goede start in je nieuwe leven als moeder.

Over de Instructeur

Profielfoto

Maandacht

Hai, mijn naam is Jonneke van Maanen. Ik coach (aanstaande) ouders voor, tijdens en na de zwangerschap. Ik heb twee dochters, Juliet (2012) en Monét (2017). Ik heb een enorme passie voor de start van het leven. Er is zoveel te leren over het bewustzijn van baby’s en wat er met jezelf gebeurt wanneer je moeder wordt. Een zwangerschap en moeder zijn is een hele mooie periode in je leven, maar ook heel kwetsbaar. Dat vraagt een goede emotionele voorbereiding. Ik wil jou begeleiden, zodat jij met vertrouwen in jezelf en je baby(s) het moederschap binnenstapt. Door te luisteren en volgen van je intuïtie. En je bewustzijn te vergroten over je eigen ontwikkeling en die van je baby(s). Door mijn eigen ervaringen rondom de geboorte van Juliët weet ik hoe zwaar het moederschap kan vallen. Ik was geheel onvoorbereid toen ik beviel en moeder werd. Met een geboortetrauma tot gevolg. De geboorte en moeder zijn van Monét hadden ook de nodige uitdagingen, maar ik voelde mij sterk. Ik had mijn trauma's verwerkt, mijn blokkades erkent, mijn eigen behoeften scherp en goede theoretische kennis opgedaan. Ik bouw op mezelf, op mijn (zelf)vertrouwen en mijn intuïtie. Daardoor is het moederschap voor mij de mooiste weg om te volgen.

Bekijk meer cursussen van Maandacht →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos