Herken jij jezelf hierin?

  • Langzaam gaat je gewicht omhoog, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je toenemende gewicht en je voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.
  • Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig. Net voor je menstruatie ben je thuis een heks of juist tijdens je menstruatie voel je jezelf ellendig.
  • Je ervaart (regelmatig) klachten als hoofdpijn, darmklachten (opgeblazen buik, buikpijn, obstipatie of juist diarree), een onrustige huid, ontstekingen of spierklachten.
  • Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen of een kort lontje.
  • Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten geprobeerd. Je wilt wel gezonder gaan leven, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.

Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans wat tot allerlei vervelende klachten kan leiden. Om je hormoonbalans op een positieve manier te beïnvloeden zijn een aantal dingen nodig. De juiste voeding (dus géén streng dieet!), voldoende rust en ontspanning, regelmatig bewegen, goed voor jezelf zorgen en werken aan je zelfliefde en zelfvertrouwen. Dat is precies wat je tijden het hormoonbalans programma gaat doen!

Hoe werkt het?

Het programma duurt 12 weken en wekelijks krijg je een mail met videolessen, tips en opdrachten om mee aan de slag te gaan. Verder krijg je toegang tot een besloten Facebook groep, waar ik antwoord geef op jouw vragen én ik om de week (uitgezonderd vakanties ed.) met een live video aanwezig ben om jou te coachen bij het programma. De volgende 4 pijlers staan centraal:

Hormonen

Tijdens de wekelijkse masterclasses leer je hoe jouw hormonen werken, waar bepaalde klachten vandaan komen en wat de relatie is met jouw gewicht. Onderwerpen die terug komen zijn onder andere: menstruatiecyclus, schildklier, overgang, zwangerschap, slaap, stress, hormoon verstorende stoffen en afvallen.

Voeding

Helaas is er geen standaard dieet wat voor iedereen werkt. Wel gelden er een aantal basisregels voor een goede darm- en lever gezondheid. Daar ligt namelijk de basis voor jouw hormoonbalans. Stap voor stap ga je aan de slag met het verbeteren van jouw voedingspatroon. Ook kijken we naar supplementen als aanvulling.

Leefstijl

Niet alleen voeding, maar ook stress, ontspanning, beweging, slaap en andere factoren kunnen grote invloed hebben op jouw lijf en hormonen. Door middel van de videolessen en opdrachten maak je de balans op voor deze onderwerpen en creëer je een leefstijl die bij jou past. Dus ook bij jouw gezin, werksituatie of andere persoonlijke factoren.

Zelfliefde

Een fijne balans kun je alleen creëren in combinatie met een positieve mindset. Niet alleen goed voor jezelf zorgen, maar ook werken aan jouw gedachtenpatronen, lief voor jezelf zijn, tijd voor jezelf maken en voor jezelf durven kiezen. Zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzorg zijn daarom belangrijke onderdelen in mijn programma.

Tot en met zondag 17 januari ontvang je 100 euro korting op je inschrijving. Bovendien ontvang je met de code MAMAPLAATS een gratis Aandachtsmomenten Journal t.w.v. €25,95!

Over de Instructeur

Profielfoto

Miss Hormones

Ik ben Martine Ridderhof, 31 jaar en mama van Jason (1). Samen met mijn man Jeroen en hond Jessi woon ik in het mooie Zeeland. Sinds 2014 ben ik zelfstandig diëtist en vanaf 2019 ook hormooncoach. Na mijn burn-out bleef ik zelf lang met allerlei vage klachten lopen en ook na mijn zwangerschap was ik helemaal uit balans. Pas toen ik me ging verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en aan de slag ging met andere voeding, een gezondere leefstijl en werken aan meer zelfliefde, kwam ik terug in balans. Dat gun ik jou ook! Als hormooncoach kan ik doen wat ik het allerliefste doe: mijn kennis en ervaring op een creatieve manier delen om daarmee andere moeders (to be) te helpen naar een gezonder, slanker én gelukkiger leven. Op social media en op mijn account op Mamaplaats deel ik regelmatig tips en informatie over voeding, hormonen, balans en zelfliefde. Ook neem ik je mee in een kijkje in mijn leven als vrouw, moeder en ondernemer.

Bekijk meer cursussen van Miss Hormones →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos