Daar sta je dan als kersverse mama, met dat kleine hulpeloze wezentje in je armen. Je wordt overdonderd door informatie en adviezen, die – hoe goedbedoeld ook – soms zo tegengesteld zijn dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Al snel komen dan de ‘mamatwijfels’:

• Waarom is mijn baby zo onrustig of huilt hij zo?
• Moet ik het ritme van mijn kindje volgen of is het beter een vast schema te volgen?
• Help, ik kan mijn baby niet neerleggen! Moet hij niet alleen kunnen inslapen?
• Zou mijn baby beter doorslapen met ingedikte voeding? Of minder reflux hebben?
• Oei, krampjes…zou ik hem te vaak hebben aangelegd? Of heb ik iets verkeerds gegeten?

Vanuit haar 20-jarige ervaring in het werken met baby’s, ontwikkelde baby-osteopate Anja Caers ‘Happy Baby Wijzer’, een superhandige tool boordevol inzichten, tips en onmisbare informatie voor kersverse ouders.
Je leert wat je kan doen bij ontroostbare huilbuien, krampjes, refluxklachten, eet- of slaapproblemen.
Reeds vele ouders maken hier enthousiast gebruik van, maar vanwege de handige zoekfunctie bij ongemakjes werken er inmiddels ook diverse professionals mee: artsen, vroedvrouwen, osteopaten, lactatiekundigen,…

“Anja combineert haar wetenschappelijke kennis met haar jarenlange praktijkervaring, alsook met haar ervaring als mama. Er worden geen oplossingen opgedrongen, wel mogelijkheden om je kindje anders te benaderen. Echte eyeopener!!”. Sophie Totté.

“ Anja leerde ons wat een gezond ritme en slaappatroon voor een baby betekent. Dit zouden ze standaard aan ALLE ouders moeten leren!” Birgit Oris

“Onze Willem is dankzij Anja’s tips hélemaal opengebloeid! Supernuttige inzichten die écht helpen!” Anja Vermeire

Prijs: 79 euro voor 1 jaar toegang tot de online cursus met tekst en video’s.

Over de Instructeur

Profielfoto

Happybabycoach

Ik ben Anja Caers, moeder van 3 dochters. Als osteopate specialiseerde ik me de laatste 20 jaar in baby's en kinderen. ​Ik heb een groot hart voor ​​​verbindend ouderschap en help moeders graag bij het vinden van het evenwicht tussen ​een ​natuurlijke manier van opvoeden​ en onze huidige, (minder natuurlijke) Westerse maatschappij, wat soms een pittige uitdaging kan zijn als mama​. Naast mijn werk in de praktijk begeleid ik wekelijks​ moedergroepen​ ​en ben ik docente aan de opleiding "Osteopathie bij baby's & kinderen" bij Panta Rhei, Nederland.

Bekijk meer cursussen van Happybabycoach →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos