Behoud de balans in je leven, ook na de geboorte van je kindje. Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Tijdens mijn zwangerschap voelde ik mij fantastisch. Ik dacht helemaal klaar te zijn voor het moederschap. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik verloor mezelf in de zorg voor mijn kindje. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit. Met vallen en opstaan heb ik geleerd de balans te herstellen.

Ik kwam erachter dat ik mijn eigen behoeftes en ambities verwaarloosde en mezelf verloor in de zorg voor mijn kindje. 

In deze workshop vertel ik je mijn verhaal. Ik geef je mijn belangrijkste tips om in balans te blijven, ondanks alle nieuwe verantwoordelijkheden. Ik leg je uit hoe je jouw behoeftes en ambities kunt combineren met het moederschap. 

Ik help je maximaal te genieten van het moederschap!

Over de Instructeur

Profielfoto

Best9moms

Wie is Hanny? Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit. Door fouten te maken en iedere keer iets nieuws te proberen, word ik steeds een beetje beter.  Ik heb nu een ideale balans in het moederschap gevonden, door een prioriteit te maken van zelfzorg en me-time. Een positieve mindset en de juiste motivatie zijn mijn drijfveren. Gun jij jezelf dit ook?

Bekijk meer cursussen van Best9moms →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos