Moe, stemmingswisselingen, onregelmatige cyclus, opgeblazen buik, hevige menstruaties, onrustige huid, afvallen lukt niet of andere klachten?

Wanneer je allerlei vage klachten hebt, kan dit er op wijzen dat jouw hormonen uit balans zijn, maar waar gaat het dan precies mis? Komt het nu door de suikers, heb je teveel stress of wellicht een tekort van progesteron na je zwangerschap? ​​

Deze gratis checklist is bedoeld om je te laten zien hoeveel verschillende klachten en symptomen kunnen wijzen op een hormonale disbalans. In de PDF staan de belangrijkste hormonen genoemd die invloed hebben op jouw stemming, energie en gewicht. Het kan je inzicht geven in de mogelijke oorzaken van jouw klachten. Na aanvraag van de checklist krijg je ook een aantal mails met meer uitleg, hiervoor kun je op elk moment uitschrijven.

Over de Instructeur

Profielfoto

Miss Hormones

Ik ben Martine Ridderhof, 31 jaar en mama van Jason (1). Samen met mijn man Jeroen en hond Jessi woon ik in het mooie Zeeland. Sinds 2014 ben ik zelfstandig diëtist en vanaf 2019 ook hormooncoach. Na mijn burn-out bleef ik zelf lang met allerlei vage klachten lopen en ook na mijn zwangerschap was ik helemaal uit balans. Pas toen ik me ging verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en aan de slag ging met andere voeding, een gezondere leefstijl en werken aan meer zelfliefde, kwam ik terug in balans. Dat gun ik jou ook! Als hormooncoach kan ik doen wat ik het allerliefste doe: mijn kennis en ervaring op een creatieve manier delen om daarmee andere moeders (to be) te helpen naar een gezonder, slanker én gelukkiger leven. Op social media en op mijn account op Mamaplaats deel ik regelmatig tips en informatie over voeding, hormonen, balans en zelfliefde. Ook neem ik je mee in een kijkje in mijn leven als vrouw, moeder en ondernemer.

Bekijk meer cursussen van Miss Hormones →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos