Mijn naam is Carolien Vennema – The Momboss Motivator. Ik motiveer ondernemende moeders om online te ondernemen. Met persoonlijke contact en praktische oplossingen. In mijn Momboss Academy begeleid ik je een 1 jaar lang om stap voor stap een succesvolle online business op te bouwen. Elke week krijgen je een groepstraining en je hebt altijd persoonlijke 1-1 coaching.

Sinds dat ik moeder ben geworden voelde ik dat ik een betere werk en prive balans wou hebben. Ik heb nu een succesvol eigen bedrijf waardoor ik zelf mijn tijd indeel. Fijne werk en privé balans. Dat gun ik jou ook!

In dit e-book deel ik 5 tips om meer klanten te krijgen via social media plus een handige checklist om vandaag mee te starten.

Over de Instructeur

Profielfoto

Carolien Vennema

Mijn naam is Carolien Vennema- The Momboss Motivator. Ik ben nu 5 jaar getrouwd met de man van mijn leven. Mama van 2 prachtige kindjes en ik run mijn eigen bedrijf. Ik heb hier altijd van gedroomd maar wist niet dat dit écht mogelijk was. Nu ervaar ik elke dag die vrijheid dat ik kan doen en laten wat ik wil.

Bekijk meer cursussen van Carolien Vennema →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos