Dat baby’s en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan ons vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom doe ik deze 5-daagse GRATIS kennismaking met baby- en kindgebaren.

HOE WERKT HET?

Als je je hebt aangemeld voor deze 5 -daagse ontvang jij vanaf 5 dagen lang iedere ochtend een mail waarin ik je meer vertel over deze methode. Dat niet alleen. We gaan ook samen gebaren leren.

Doe je mee? Ik heb er zin in!

Over de Instructeur

Profielfoto

Zeg het met je handjes

Hoi, ik ben Miša. Enthousiast, energiek en liefdevol deel ik mijn passie over baby- en kindgebaren graag ook met jou. Ik ben baby- en kindgebaren expert en ik geef cursussen aan ouders, grootouders, verzorgers en professionals. Sinds mei 2010 heb ik duizenden mensen online kennis laten maken met babygebaren. Ik heb honderden ouders een live cursus gegeven en de pedagogische medewerkers van tientallen kinderdagverblijven mogen trainen. Inmiddels heb ik babygebaren verder uitgebreid en is het een methode geworden ( © Leer mij begrijpen), waar je veel meer leert dan alleen maar gebaren. Het gaat over communicatie in het algemeen, dus ook over non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling en nog veel meer. Natuurlijk leer je ook hoe je dit kan toepassen in het dagelijkse leven. Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode het beste in de praktijk kunnen inzetten. Baby- en kindgebaren is mijn grote passie en ik hoop jou net zo enthousiast te maken. Liefs, Miša

Bekijk meer cursussen van Zeg het met je handjes →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos