De online theorie

Bij Livis kan je vandaag al starten met je cursus. Na de aankoop van de herhalingscursus staat meteen de online theorie voor je klaar. Deze vind je in je persoonlijke account. Om de online theorie te doorlopen heb je zo’n 4 tot 6 uur nodig. Je kan tussendoor gewoon even stoppen met de online theorie. Er wordt voor jou bijgehouden waar je bent gebleven. Ga je verder met de online theorie?  Dan ga je verder op het punt waar jij was gestopt.

In 13 hoofdstukken leer je meer over eerste hulp aan kinderen. Je leert bijvoorbeeld meer over reanimatie, het gebruik van een AED, de 4 stappen van EHBO, brandwonden, shock, verslikking en verstikking en bloedingen. Na het afronden van de online theorie van de EHBO-cursus volgt een eindtoets. Deze eindtoets bevat 50 vragen. Om deel te mogen nemen aan de praktijksessie, moet je minimaal 80 procent van de vragen goed hebben beantwoord.

De praktijksessie

Als je de eindtoets van de EHBO-cursus succesvol hebt afgerond en de online theorie goed in je hoofd hebt zitten, dan is het moment aangebroken om deel te nemen aan de praktijksessie. In 4 uur oefen je jouw EHBO-skills. Onder begeleiding van een trainer leer je een baby/kind reanimeren en laat je zien wat jij weet op het gebied van EHBO. Het slagingspercentage ligt op 99%. De praktijksessie kan je meteen inplannen, maar dat mag ook als je de online theorie hebt afgerond. De praktijksessie plan je in via je persoonlijke account of bovenaan deze pagina als je ingelogd bent.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO-cursus tot wel 100 procent. Via onze website kan je eenvoudig checken of je een vergoeding ontvangt voor het volgen van een EHBO-cursus.

De voordelen

Theorie is ondersteund met beeld, geluid en quizvragen

– Foto’s en video’s over het verlenen van eerste hulp is prettig. Je krijgt daardoor beter beeld bij hoe je een handeling uitvoert. Daarom is de online theorie voorzien van mooi en duidelijk beeldmateriaal.
– De online theorie beschikt over een voorleesstem. Deze kan je per onderdeel aan- of uitzetten.
– De hoofdstukken hebben in de online theorie verschillende quizvragen. Deze quizvragen kom je in ieder hoofdstuk tegen. Hiermee kan je op een leuke en simpele wijze je EHBO-kennis checken.

Te volgen op computer, tablet en mobiel

De online theorie kan je volgen waar en wanneer je wilt. Of je nu liever via je mobiel, tablet of computer leert, het kan allemaal.

Praktijksessies door heel Nederland

We hebben meer dan 200 locaties in heel Nederland voor de EHBO-praktijksessies.

Toegang tot naslagwerk

Livis geeft je een jaar lang toegang tot de online theorie. Ben je tussendoor iets vergeten of wil je bepaalde onderdelen nog een keer doornemen.

Over de Instructeur

Profielfoto

Livis

Een val van de trap of een brandwond: een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen als er iets met je kindje gebeurt? Volg de cursus EHBO bij Baby's en Kinderen en leer hoe je hulp kunt verlenen bij ongelukjes die in en rondom het huis gebeuren.

Bekijk meer cursussen van Livis →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos