De combicursus ‘EHBO bij Baby’s en Kinderen’ + de ‘Veilige hechting tussen ouder en kind’ bereid je op veel verschillende vlakken voor. Je leert hoe je eerste hulp verleent aan kinderen én je krijgt informatie over hoe je zorgt voor een veilige hechting van een kind. De EHBO-cursus bestaat uit online theorie (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur). De online cursus ‘Hechting tussen ouder en kind’ is een online theorie die je in 3 tot 4 uur doorloopt. Na het afronden van de EHBO-cursus ontvang je het Livis-certificaat.

De online theorie

Je volgt twee keer een online theorie. In de online theorie van de EHBO-cursus leer je meer over bijvoorbeeld verstikking, verslikking, verdrinking en wat te doen bij grote en kleine letsels. In de online theorie van de online cursus ‘Hechting tussen ouder en kind’ leer je meer over wat een veilige hechting is, welke factoren van invloed zijn op een veilige hechting en je krijgt tips mee over hoe je kan zorgen voor een veilige hechting.

De online theorie staat voor je klaar in je persoonlijke account. Afbeeldingen, video’s en tekst wisselen elkaar af. Om te testen of je de theorie goed beheerst, wordt de informatie afgewisseld met tussentijdse quizvragen. De EHBO-cursus sluit af met een eindtoets die je succesvol moet afronden voordat je mag deelnemen aan de praktijksessie.

De praktijksessie

Als je de eindtoets van de EHBO-cursus succesvol hebt afgerond, kan je deelnemen aan de praktijksessie van de EHBO-cursus. Deze sessie plan je in via je persoonlijk account. Je gaat tijdens de praktijksessie met andere cursisten aan de slag met reanimeren, het verplaatsen van een slachtoffer en je laat zien dat je weet wat je moet doen als een slachtoffer buiten bewustzijn is.

Vergoeding voor EHBO-cursus

Zo’n 80 procent van de zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus tot wel 100 procent. Ben je benieuwd naar jouw vergoeding? Bekijk hier waar jij voor in aanmerking komt.

Over de Instructeur

Profielfoto

Livis

Een val van de trap of een brandwond: een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen als er iets met je kindje gebeurt? Volg de cursus EHBO bij Baby's en Kinderen en leer hoe je hulp kunt verlenen bij ongelukjes die in en rondom het huis gebeuren.

Bekijk meer cursussen van Livis →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos