Ligt jouw lat altijd torenhoog? Ben je moe van wat je constant allemaal van jezelf moet? Maak je je zorgen over wat anderen van je vinden? En verlang je naar meer rust in je hoofd, meer energie en een enorme dosis zelfvertrouwen?

Download dan nu gratis het e-book ‘Van controlfreak naar lefwijf’ en ontdek vandaag nog de 8 stappen om af te rekenen met jouw perfectionisme!

Over de Instructeur

Profielfoto

The Resetter

Hi, ik ben Liza. Een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder en perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen. Ik help ambitieuze vrouwen en moeders om af te rekenen met hun perfectionisme en vanuit vrijheid en vertrouwen stappen te zetten om hun droomleven te gaan creëren: van controlfreak naar lefwijf! Toen ik moeder werd had ik zelf constant het gevoel dat ik faalde. Ik voelde me zelden een goede moeder. Met als resultaat dat ik binnen 6 maanden na de geboorte van mijn oudste belandde in een postnatale depressie. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk kwam ik er achter dat de oorzaak hiervan terug te herleiden was naar mijn perfectionisme. Omdat ik voor mijn gevoel nooit voldeed aan het "perfecte plaatje" zat ik mezelf, en mijn gezin, constant in de weg. Inmiddels heb ik mijn eigen perfectionisme volledig doorbroken en is het mijn missie andere vrouwen hier ook bij te helpen. Hiervoor heb ik alles uit mijn eigen ervaring en kennis als psychiatrisch verpleegkundige en life coach gebundeld in krachtige online trainingen en coaching. Zodat ook jij als vrouw en moeder weer rust krijgt in je hoofd, veel meer kan genieten van het leven en eindelijk tevreden bent met goed genoeg!

Bekijk meer cursussen van The Resetter →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos