Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt? Heb je behoefte aan meer overzicht en rust? Kan je wel wat extra energie en ontspanning gebruiken? Ben je op zoek naar balans tussen werk, gezin en alle andere leuke dingen in je leven? Voel je aan alles dat er iets moet veranderen, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ik kan je helpen!

Met behulp van mijn GRATIS e-book kan je vandaag nog aan de slag! In het e-book vindt je onder andere:

  • 5 concrete, simpele tips die jou als moeder gaan helpen om meer energie en die ó zo gewenste rust in je hoofd te krijgen.
  • Verschillende opdrachten om direct aan de slag te gaan.
  • BONUS: Een gratis meditatie om je nog verder op weg te helpen.

Over de Instructeur

Profielfoto

Happy me Happy mama

Ik ben Liza. Moeder, en coach voor moeders met jonge kinderen. Ik heb twee prachtige zoons (2018, 2020) en ben al sinds 2012 gelukkig met mijn vriend Menno. Zo lang als ik het me kan herinneren had ik de droom om moeder te worden. En toen was ik 25 jaar en werd ik moeder. Maar, man… wat was dat anders dan ik ooit had gedacht. Ik bleek totaal niet voorbereid te zijn op het moederschap en kwam mezelf heel hard tegen. Ik kreeg een postnatale depressie en kon van de een op de andere dag helemaal niet meer voor mijn kind zorgen. Ik besloot het roer om te gooien en niet mijn zoon, maar mezelf (weer) op de eerste plek te gaan zetten. En met resultaat: ik kreeg mijn energie terug, werd liever voor mezelf, kreeg meer zelfvertrouwen en voelde me een stuk meer ontspannen. En dit alles maakte dat ik een vele leukere moeder werd. Tijdens mijn herstel kwam ik er achter dat ik, in tegenstelling tot wat ik had gedacht, lang niet de enige moeder was die worstelde met het moederschap. Voor wie het moederschap anders was dan van tevoren gedacht. Want of je nu een roze, grijze, of gitzwarte wolk hebt meegemaakt, niemand is op het moederschap voorbereid. Iedereen ploetert, worstelt of zit er soms even doorheen. Happy me Happy mama is ontstaan vanuit het verlangen om iets voor andere moeders te betekenen. Om te laten zien dat je er als moeder niet alleen voor staat. En om je te laten ervaren dat je juist door voor jezelf te kiezen veel meer kan gaan genieten van het moederschap. Want het is een bijzondere tijd, en de tijd vliegt. En zeg nou zelf: daar wil je toch zo veel mogelijk van kunnen genieten?

Bekijk meer cursussen van Happy me Happy mama →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos