Kom je chronisch tijd te kort? Zijn er zoveel dingen die je moet doen, dat je niet toekomt aan de dingen die je wil doen? Plof je elke avond uitgeput op de bank neer omdat je weer een dag jezelf voorbij bent gerend? Dan heb ik een mooi e-book voor jou!

Het e-book ‘Meer grip op je tijd’ is een werkboek dat bestaat uit 12 pagina’s met waardevolle informatie, handige tips en invul opdrachten. Je ontdekt waar je tijd nu heen gaat, waar je wil dat je tijd heen gaat en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Zo helpt dit praktische werkboek  jou om meer grip te krijgen op je tijd en jouw doel te bereiken: Een leuker leven met meer ruimte en tijd voor de dingen die er werkelijk toe doen!

Over de Instructeur

Profielfoto

Learn2Organize

Oprichter van Learn2organize, Petra Niesten, weet als geen ander hoe het is om een drukke baan met een gezin te combineren en daarnaast nog tijd vrij te maken voor andere activiteiten. Om deze reden biedt zij, met Learn2Organize, ondersteuning op het gebied van organiseren, opruimen en ordenen voor werkende moeders/vrouwen die alle ballen in de lucht proberen te houden. Learn2organize biedt Virtual Organizing/opruimcoaching op maat voor moeders en vrouwen die behoefte hebben aan meer rust, ruimte en overzicht. Petra Niesten koos er in 2014 voor om haar hart te volgen en haar baan op te zeggen zodat zij zich volledig kon richten op haar gezin. In deze periode (her)ontdekte ze haar passie voor structuur aanbrengen en organiseren. Ze schoolde ze zich om tot Professional Organizer en gecertificeerd Organizational Specialist. Vijf jaar later startte ze haar eigen onderneming; Learn2organize. Inmiddels heeft ze verschillende vrouwen geholpen met het aanbrengen van meer rust, ruimte en overzicht in hun dagelijks leven. Tevens is zij aangesloten als aspirant lid bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en werkt ze volgens de gedragscode van de NBPO. Herken jij je in de uitspraak; ‘Zo kan het niet langer. Ik wil hier wat aan doen’ dan ben je bij Learn2Organize aan het goede adres! Met de code MAMAPLAATS krijg je, naast de gratis ‘Organizing Boost’ sessie, een korting van €5,- op haar cursus ‘Een opgeruimd huis met kinderen Geïnteresseerd? Klik op de button 'ga naar cursus' voor meer informatie!

Bekijk meer cursussen van Learn2Organize →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos