Mama worden is de grootste verandering in het leven van een vrouw. Een verandering die je hele leven op z’n kop zet. Een goede voorbereiding op het moederschap, zorgt dat jij je niet verliest in het zorgen voor je kindje.

En ben je al moeder, maar heb je de juiste balans nog niet weten te vinden? Heb je vaak het gevoel dat er meer in je zit, maar heb je hier de energie niet voor? Wil jij graag alles uit het leven halen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het is nooit te laat om de eerste stappen te maken op weg naar jouw dromen.

In dit eBook leg ik je uit welke 4 stappen jij moet nemen om de beste versie van jezelf te worden. Het resultaat: jij zit lekker in je vel en bent de beste mama voor je kinderen.

Over de Instructeur

Profielfoto

Best9moms

Wie is Hanny? Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit. Door fouten te maken en iedere keer iets nieuws te proberen, word ik steeds een beetje beter.  Ik heb nu een ideale balans in het moederschap gevonden, door een prioriteit te maken van zelfzorg en me-time. Een positieve mindset en de juiste motivatie zijn mijn drijfveren. Gun jij jezelf dit ook?

Bekijk meer cursussen van Best9moms →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos