We kennen ze allemaal wel: die vrouwen die zelfverzekerd zijn, overal tijd voor lijken te hebben en vooral ook nog eens gelukkig zijn. Laat ik vooropstellen dat het gras bij een ander altijd groener lijkt dan dat het in werkelijkheid is. Met de opkomst van social media is het kijken naar en vergelijken met anderen enorm toegenomen. En dat terwijl wat wij laten zien op social media maar het topje van de ijsberg van ons leven is.

Met dit e-book voor #badassmoeders wil ik jou laten inzien hoe leuk jij zelf bent. Jij, mijn beste vrouw, bent het meer dan waard om dat zelf te gaan (in)zien. Dat jij in de spiegel kijkt en als eerste de leuke dingen ziet van jezelf in plaats van de dingen die je niet leuk vindt. De stemmen van anderen wil ik je helpen om opzij te zetten en dan wil ik je ook nog eens gaan helpen om te beseffen dat zelfzorg een essentieel onderdeel van het leven is. Ja, ook als moeder en als vrouw is dat een zeer belangrijk deel van jouw leven.

Recht voor z’n raap, niet mooier gemaakt dan nodig is en vol tips en trucs om jouw zelfvertrouwen een boost te geven richting groei. En dat alles met een berg liefde want ik hou ervan om anderen te sterken en om ze kracht te geven. The future is female! 😉

Over de Instructeur

Profielfoto

Beebs and Moms

Sinds 2016 is Beebs and Moms er als inspiratieblog voor moeders. Sinds 2018 is coaching ook een deel van het aanbod. Na jaren van werken in de gezondheidszorg en mijn opleiding tot GGZ-Agoog was het tijd voor mij om als ondernemer te starten. Als coach kijk ik met jou mee en help ik je met het zelfvertrouwen om je eigen weg te kiezen en te doen wat bij jou past. Ook help ik je om voor jezelf te leren zorgen als geen ander, zelfzorg is namelijk voor moeders juist ontzettend belangrijk! Daarnaast ben ik getrouwd met Patrick, moeder van Evi en wonen wij met elkaar in Velserbroek (N-H). Mijn niet zo geheime andere liefdes zijn kroketten, Netflix, lezen, zelfzorg en wijntjes drinken. En geregeld dans ik in mijn blootje door het huis ;-) Je vind me uiteraard op social media!

Bekijk meer cursussen van Beebs and Moms →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos