Moet je alles altijd tot in de puntjes geregeld hebben, maar is het voor je gevoel nooit af? Heb je constant het gevoel dat je jezelf moet bewijzen? En zou je het jezelf wel makkelijker willen maken en sneller willen denken ‘klaar is klaar’? Zodat je meer kan ontspannen, rust heb in je hoofd en gewoon kan genieten?

Doe dan nu mee met het online programma: Doorbreek je perfectionisme!

Stel je eens voor dat je…
♥ Tevreden zou zijn met goed genoeg. Dat je denkt ‘klaar is klaar, morgen weer een dag’.
♥ Dingen makkelijker los kan laten, waardoor je meer gedaan krijgt in dezelfde tijd. En meer tijd over hebt voor leuke dingen.
♥ Jezelf veel relaxter zou voelen. Dat je jezelf niet op voorhand druk maakt, maar gewoon ontspannen jezelf kan zijn.
♥ Trots zou zijn op wie je bent en wat je allemaal hebt bereikt. Dat je altijd op jezelf kunt vertrouwen en niet meer afhankelijk bent van de reacties van anderen.
♥ Vol vertrouwen zou durven kiezen voor wat jij wilt en waar je echt gelukkig van wordt, zonder jezelf daar schuldig over te voelen.
♥ Gewoon een dag vrij zou kunnen nemen zonder iets te moeten doen. En daar gewoon lekker ontspannen van te kunnen genieten.

In de training ‘Doorbreek je perfectionisme’ ontdek je:
✓ Hoe je jouw perfectionisme kunt doorbreken, zodat jij veel meer rust krijgt in je hoofd en weer grip krijgt op je leven
✓ Wat er voor nodig is om niet langer afhankelijk te zijn van de waardering van anderen, maar veel meer in jezelf te gaan geloven
✓ De concrete stappen om veel meer tijd vrij te maken voor jezelf en jezelf er totaal niet schuldig over te voelen
✓ De beste tips en tricks om minder te denken en meer te gaan doen
✓ Hoe je echt kan ontspannen en volop kan genieten van je vrije tijd, zonder ondertussen nog een hele to-do lijst af te werken in je hoofd
✓ De beste strategieën om de angst dat het nooit goed genoeg is los te laten
✓ De manier die er voor gaat zorgen dat jij eindelijk tevreden bent met wat je doet
✓ Hoe je jouw zelfkritiek om kan buigen naar zelfvertrouwen en liefde voor jezelf
✓ Hoe je er voor kan zorgen dat je dit gevoel ook blijvend vasthoudt en niet weer terugvalt in oude patronen

Over de Instructeur

Profielfoto

The Resetter

Hi, ik ben Liza. Een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder en perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen. Ik help ambitieuze vrouwen en moeders om af te rekenen met hun perfectionisme en vanuit vrijheid en vertrouwen stappen te zetten om hun droomleven te gaan creëren: van controlfreak naar lefwijf! Toen ik moeder werd had ik zelf constant het gevoel dat ik faalde. Ik voelde me zelden een goede moeder. Met als resultaat dat ik binnen 6 maanden na de geboorte van mijn oudste belandde in een postnatale depressie. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk kwam ik er achter dat de oorzaak hiervan terug te herleiden was naar mijn perfectionisme. Omdat ik voor mijn gevoel nooit voldeed aan het "perfecte plaatje" zat ik mezelf, en mijn gezin, constant in de weg. Inmiddels heb ik mijn eigen perfectionisme volledig doorbroken en is het mijn missie andere vrouwen hier ook bij te helpen. Hiervoor heb ik alles uit mijn eigen ervaring en kennis als psychiatrisch verpleegkundige en life coach gebundeld in krachtige online trainingen en coaching. Zodat ook jij als vrouw en moeder weer rust krijgt in je hoofd, veel meer kan genieten van het leven en eindelijk tevreden bent met goed genoeg!

Bekijk meer cursussen van The Resetter →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos