Zes weken lang geef ik je een kijkje in ‘mijn keuken’. In een online leeromgeving lees je wat ik zelf allemaal heb gedaan en beleefd tijdens mijn vijf zwangerschappen en bevallingen. Ook ontvang je daarin meditaties en andere (creatieve) opdrachten om als aanstaande moeder je meer te gaan verbinden met je jezelf, je baby en je partner. Naast mijn levenservaring breng ik ook mijn ervaringen als retraitebegeleider, doula, zwangerschapsdocent en kunstzinnig coach mee.
Het materiaal bestaat uit een video’s en audio’s met oefeningen, meditaties en visualisaties, teksten met mijn verhalen, blogs en een audio’s waarin ik de wekelijkse levenslessen heb ingesproken.

Wat kan je verwachten?
Tijdens de Online Zwangerschapsretraite komen er diverse thema’s aan bod als:
– grenzen: hoe weet ik wat mijn grenzen zijn en hoe bescherm ik die?
– verbinding met je zelf en je baby
– moedig zijn: je eigen pad volgen
– ultiem vertrouwen hebben: hoe blijf je bij jezelf wanneer je binnen een protocol valt?
– hoe ga je om met de invloed van je omgeving?
– verbinding met andere vrouwen en hoe je daaruit kracht kan putten
– seksualiteit tijdens de zwangerschap en daarna
– voorbereiden op JOUW kraamtijd
Daarnaast word je uitgenodigd om je eigen geboortetekening of geboorteschilderij te maken, iets wat ik tijdens mijn drie zwangerschappen ook heb gedaan. Ook ga je aan de gang met je eigen affirmatiekaartjes en je geboorteplan.

Over de Instructeur

Profielfoto

Wombfulness

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze onvergetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen. De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en een zoon. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde. Mijn rugzak is gevuld met een bachelor Nederlandse Taal en Cultuur, een propedeuse Kunstzinnige Therapie, allerlei inwijding op energiegebied (Reiki) en (Inca) sjamanisme, opleiding tot doula en zwangerschapsdocent en allerlei meditaties sinds mijn veertiende levensjaar. Het leven als moeder is mijn grootste leerschool. Uiteindelijk laat ik stap voor stap alles los en doe ik dat waar ik blij van wordt. Op dit moment word ik blij van: mijn moederschap (ook al is het soms vreselijk vermoeiend), schrijven (ook al blijven de pagina’s soms wekenlang leeg), retraites organiseren en begeleiden.

Bekijk meer cursussen van Wombfulness →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos